Повезане вести

"Било је страшно гледати Сашину ћерку док прича о оцу" Кум открио детаље са снимања документарца о Поповићу: "Загрлио сам је"…

"Било је страшно гледати Сашину ћерку док прича о оцу" Кум открио детаље са снимања документарца о Поповићу: "Загрлио сам је"…

Блиц 25.02.2026
Дејан Ћирковић Ћира, Поповићев кум, тешко је поднео губитак Саше Поповића и још осећа његову присутност у свакодневном животу. Посебно потресан тренутак била је Александрина прича о оцу, што је дубоко гануло све присутне. Саша… »
"Било је страшно гледати Сашину ћерку док прича о оцу" Ћира открио детаље са снимања документарца о Поповићу: Загрлио сам…

"Било је страшно гледати Сашину ћерку док прича о оцу" Ћира открио детаље са снимања документарца о Поповићу: Загрлио сам…

Курир 25.02.2026
Певач Дејан Ћирковић Ћира открио је потресне детаље са снимања филма о естрадном магу Саши Поповићу. Саша Поповић 1. марта прошле године изгубио је битку са опаком болешћу, а пред годишњицу смрти снимљен је филм о његовом… »
"Било је страшно гледати Сашину ћерку како..." Ћира о потресним детаљима са снимања документарца о Поповићу

"Било је страшно гледати Сашину ћерку како..." Ћира о потресним детаљима са снимања документарца о Поповићу

Телеграф 25.02.2026
Певач Дејан Ћирковић Ћира открио је потресне детаље са снимања филма о естрадном магу Саши Поповићу. У документарном филму "Сале" говориле су многе познате личности, чланови породице и пријатељи, а међу њима је и певач Дејан… »

Вести дана »