Povezane vesti

"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku dok priča o ocu" Kum otkrio detalje sa snimanja dokumentarca o Popoviću: "Zagrlio sam je"…

"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku dok priča o ocu" Kum otkrio detalje sa snimanja dokumentarca o Popoviću: "Zagrlio sam je"…

Blic pre 24 sata
Dejan Ćirković Ćira, Popovićev kum, teško je podneo gubitak Saše Popovića i još oseća njegovu prisutnost u svakodnevnom životu. Posebno potresan trenutak bila je Aleksandrina priča o ocu, što je duboko ganulo sve prisutne. Saša Popović bio je neko ko je… »
"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku dok priča o ocu" Ćira otkrio detalje sa snimanja dokumentarca o Popoviću: Zagrlio sam…

"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku dok priča o ocu" Ćira otkrio detalje sa snimanja dokumentarca o Popoviću: Zagrlio sam…

Kurir pre 24 sata
Pevač Dejan Ćirković Ćira otkrio je potresne detalje sa snimanja filma o estradnom magu Saši Popoviću. Saša Popović 1. marta prošle godine izgubio je bitku sa opakom bolešću, a pred godišnjicu smrti snimljen je film o njegovom životu. U dokumentarnom… »
"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku kako..." Ćira o potresnim detaljima sa snimanja dokumentarca o Popoviću

"Bilo je strašno gledati Sašinu ćerku kako..." Ćira o potresnim detaljima sa snimanja dokumentarca o Popoviću

Telegraf pre 24 sata
Pevač Dejan Ćirković Ćira otkrio je potresne detalje sa snimanja filma o estradnom magu Saši Popoviću. U dokumentarnom filmu "Sale" govorile su mnoge poznate ličnosti, članovi porodice i prijatelji, a među njima je i pevač Dejan Ćirković Ćira, koji je… »

Vesti dana »