Povezane vesti
Delije ga obožavaju, jedan od omiljenih stranaca u istoriji Zvezde, zaigrao u BiH: "Divim se Milojeviću..."
Telegraf 25.02.2026
Novija istorija Crvene zvezde je počela da se piše 2017. godine, kada je na klupu došao Vladan Milojević, a crveno-beli dres su obukli brojni povratnici i domaći igrači koji su narednih sezona napravili neverovatan uspeh sa klubom iz Ljutice Bogdana… »
"San mi je bio da karijeru završim u Zvezdi..." Ričmond Boaći otvorio dušu
Večernje novosti 25.02.2026
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ričmond Boaći, trenutno igra u Italiji u seriji D gde privodi kraju svoju karijeru. A želja mu je bila da je okonča u crveno-belom dresu. Boaći u duelu sa Kelnom 2017. Foto M. Vukadinović U razgovoru za Meridian sport… »
San koji se nije ostvario: Želja mi je bila da završim karijeru u Crvenoj zvezdi!
Hot sport 25.02.2026
Čovek koji je veoma zaslužan što je klub vratio Evropu na Marakanu! Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Ričmond Boači, u emotivnom razgovoru za Meridian Sport govorio je o periodu provedenom u crveno-belom dresu, kao i o treneru koji je na njega ostavio… »
"Bio bi mi san da završim karijeru u Zvezdi"
B92 25.02.2026
Ričmond Boaći trenutno igra u Italiji, u seriji D, gde privodi kraju svoju karijeru. U razgovoru za Meridian sport, napadač iz Gane se podsetio trenutaka u Crvenoj zvezdi, gde je ostavio dubok trag. "Zaista sam srećan i ponosan što sam igrao za Crvenu… »
Vesti dana »
Novosađanin uhapšen zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za četiri miliona
Politika pre 25 minutajoš 32 povezane
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Oteli aktivistu, pa kada su videli da se njihova imena i fotografije dele na društvenim mrežama, uspaničili se i - pokušali da ga podmite?!
Nova pre 20 minutajoš 7 povezanih
Amerika će prvi put upotrebiti ovo moćno oružje "Tamni orao" je pet puta brži od brzine zvuka, a samo jedna raketa košta 15 miliona dolara
Blic pre 30 minutajoš 50 povezanih