Povezane vesti

Delije ga obožavaju, jedan od omiljenih stranaca u istoriji Zvezde, zaigrao u BiH: "Divim se Milojeviću..."

Delije ga obožavaju, jedan od omiljenih stranaca u istoriji Zvezde, zaigrao u BiH: "Divim se Milojeviću..."

Telegraf pre 1 dan
Novija istorija Crvene zvezde je počela da se piše 2017. godine, kada je na klupu došao Vladan Milojević, a crveno-beli dres su obukli brojni povratnici i domaći igrači koji su narednih sezona napravili neverovatan uspeh sa klubom iz Ljutice Bogdana… »
"San mi je bio da karijeru završim u Zvezdi..." Ričmond Boaći otvorio dušu

"San mi je bio da karijeru završim u Zvezdi..." Ričmond Boaći otvorio dušu

Večernje novosti pre 1 dan
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ričmond Boaći, trenutno igra u Italiji u seriji D gde privodi kraju svoju karijeru. A želja mu je bila da je okonča u crveno-belom dresu. Boaći u duelu sa Kelnom 2017. Foto M. Vukadinović U razgovoru za Meridian sport… »
San koji se nije ostvario: Želja mi je bila da završim karijeru u Crvenoj zvezdi!

San koji se nije ostvario: Želja mi je bila da završim karijeru u Crvenoj zvezdi!

Hot sport pre 1 dan
Čovek koji je veoma zaslužan što je klub vratio Evropu na Marakanu! Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Ričmond Boači, u emotivnom razgovoru za Meridian Sport govorio je o periodu provedenom u crveno-belom dresu, kao i o treneru koji je na njega ostavio… »
"Bio bi mi san da završim karijeru u Zvezdi"

"Bio bi mi san da završim karijeru u Zvezdi"

B92 pre 1 dan
Ričmond Boaći trenutno igra u Italiji, u seriji D, gde privodi kraju svoju karijeru. U razgovoru za Meridian sport, napadač iz Gane se podsetio trenutaka u Crvenoj zvezdi, gde je ostavio dubok trag. "Zaista sam srećan i ponosan što sam igrao za Crvenu… »

Vesti dana »