Повезане вести
Делије га обожавају, један од омиљених странаца у историји Звезде, заиграо у БиХ: "Дивим се Милојевићу..."
Телеграф 25.02.2026
Новија историја Црвене звезде је почела да се пише 2017. године, када је на клупу дошао Владан Милојевић, а црвено-бели дрес су обукли бројни повратници и домаћи играчи који су наредних сезона направили невероватан успех са… »
"Сан ми је био да каријеру завршим у Звезди..." Ричмонд Боаћи отворио душу
Вечерње новости 25.02.2026
Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Ричмонд Боаћи, тренутно игра у Италији у серији Д где приводи крају своју каријеру. А жеља му је била да је оконча у црвено-белом дресу. Боаћи у дуелу са Келном 2017. Фото М. Вукадиновић У… »
Сан који се није остварио: Жеља ми је била да завршим каријеру у Црвеној звезди!
Хот спорт 25.02.2026
Човек који је веома заслужан што је клуб вратио Европу на Маракану! Некадашњи нападач Црвене звезде, Ричмонд Боачи, у емотивном разговору за Меридиан Спорт говорио је о периоду проведеном у црвено-белом дресу, као и о тренеру… »
"Био би ми сан да завршим каријеру у Звезди"
Б92 25.02.2026
Ричмонд Боаћи тренутно игра у Италији, у серији Д, где приводи крају своју каријеру. У разговору за Меридиан спорт, нападач из Гане се подсетио тренутака у Црвеној звезди, где је оставио дубок траг. "Заиста сам срећан и поносан… »
Вести дана »
САД оптужиле Раула Кастра за убиство Американаца: Трампова администрација повукла драстичан потез
Мондо пре 23 минутајош 39 повезаних
"Однос Србије и Украјине треба да буде снажан": Зеленски се огласио након разговора с Вучићем: Рачунамо на обострано корисне споразуме
Блиц пре 4 сатијош 23 повезане
Нема више никаквих дилема: Човек који је водио Новака до злата ће бити његов тренер и на Ролан Гаросу!
Хот спорт пре 2 сатајош 31 повезана
Јевтић: Хапшења у Грачаници преседан и покушај Куртија да подржи Рашића пред изборе
Еуроневс пре 48 минутајош 37 повезаних
Трамп: Не жури ми се да постигнем договор са Ираном; Техеран: Вашингтон спреман за нови круг рата
РТС пре 24 минутајош 23 повезане