Povezane vesti

Potresna ispovest Epstajnove bivše: "Ovaj njegov komentar me je tada zaledio, a i danas me proganja"

Potresna ispovest Epstajnove bivše: "Ovaj njegov komentar me je tada zaledio, a i danas me proganja"

B92 pre 1 dan
Stejsi Vilijams bivši američki model, a koja je devedesetih krasila naslovnice poznatih magazina, bila je i devojka predatora Džefrija Epstajna i jedna je od žena koje su digle glas protiv njega. Džefrija je upoznala, kako kaže, na nagovor svoje… »
"Bila sam sa Epstinom u vezi, taj komentar me je zaledio, i danas me proganja": Godinama ćutala, sad progovorila

"Bila sam sa Epstinom u vezi, taj komentar me je zaledio, i danas me proganja": Godinama ćutala, sad progovorila

Mondo pre 1 dan
Stejsi Vilijams, bivši američki model koji je devedesetih godina krasio naslovnice prestižnog magazina Sports Illustrated Swimsuit, decenijama važi za jednu od najprepoznatljivijih figura u svetu mode. Njena karijera počela je u ruralnoj Pensilvaniji, a… »
"Bila sam sa Džefrijem Epstajnom u vezi, ova njegova izjava me i danas progranja": Godinama je ćutala iz straha, pa otvorila…

"Bila sam sa Džefrijem Epstajnom u vezi, ova njegova izjava me i danas progranja": Godinama je ćutala iz straha, pa otvorila…

Kurir pre 1 dan
Stejsi Vilijams bivši američki model, a koja je devedesetih godina krasila naslovnice poznatog magazina Sports Illustrated Swimsuit, bila je i devojka predatora Džefrija Epstajna i jedna je od žena koje su digle glas protiv njega. Džefrija je upoznala na… »

Vesti dana »