Povezane vesti
Potresna ispovest Epstajnove bivše: "Ovaj njegov komentar me je tada zaledio, a i danas me proganja"
B92 pre 29 dana
Stejsi Vilijams bivši američki model, a koja je devedesetih krasila naslovnice poznatih magazina, bila je i devojka predatora Džefrija Epstajna i jedna je od žena koje su digle glas protiv njega. Džefrija je upoznala, kako kaže, na nagovor svoje… »
"Bila sam sa Epstinom u vezi, taj komentar me je zaledio, i danas me proganja": Godinama ćutala, sad progovorila
Mondo pre 29 dana
Stejsi Vilijams, bivši američki model koji je devedesetih godina krasio naslovnice prestižnog magazina Sports Illustrated Swimsuit, decenijama važi za jednu od najprepoznatljivijih figura u svetu mode. Njena karijera počela je u ruralnoj Pensilvaniji, a… »
"Bila sam sa Džefrijem Epstajnom u vezi, ova njegova izjava me i danas progranja": Godinama je ćutala iz straha, pa otvorila…
Kurir pre 29 dana
Stejsi Vilijams bivši američki model, a koja je devedesetih godina krasila naslovnice poznatog magazina Sports Illustrated Swimsuit, bila je i devojka predatora Džefrija Epstajna i jedna je od žena koje su digle glas protiv njega. Džefrija je upoznala na… »
Vesti dana »
Hladno i kišovito vreme u Srbiji: Sneg na planinama, obilne padavine narednih dana
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 27 povezanih
Pronađeno telo ženske osobe ispred Filozofskog fakulteta, uviđajne ekipe izašle na lice mesta
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Tramp ponovo iznenađuje - posle pretnji, ponovo odložio napade na Iran
BBC News pre 18 minutajoš 11 povezanih