Povezane vesti
Kum Milice Todorović progovorio o njenom oženjenom partneru: Otkrio kako se ophodi prema sinu Bogdanu
Mondo pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. "Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak… »
"On je dobar lik, pomaže joj oko bebe": Kum Milice Todorović progovorio o pevačici i ocu njenog deteta
Nova pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. "Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak je. To je za mene bio jedan… »
Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku! Evo kako se ophodi prema pevačici: "Lik je skroz..."
Kurir pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. - Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak je. To je za mene bio jedan baš emotivan momenat kad sam… »
Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku, evo kako se ophodi prema sinu: "Lik je skroz..."
Telegraf pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. - Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak… »
Vesti dana »
(Video) "Dačić je bolje, oprez je neophodan": Vučić pre puta u Kazahstan posetio ministra policije u bolnici
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Suvi kolovozi i dobra vidljivost, kamioni na granicama čekaju od dva do šest sati
Insajder pre 39 minutajoš 3 povezane