Povezane vesti

Kum Milice Todorović progovorio o njenom oženjenom partneru: Otkrio kako se ophodi prema sinu Bogdanu

Kum Milice Todorović progovorio o njenom oženjenom partneru: Otkrio kako se ophodi prema sinu Bogdanu

Mondo pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. "Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak… »
"On je dobar lik, pomaže joj oko bebe": Kum Milice Todorović progovorio o pevačici i ocu njenog deteta

"On je dobar lik, pomaže joj oko bebe": Kum Milice Todorović progovorio o pevačici i ocu njenog deteta

Nova pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. "Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak je. To je za mene bio jedan… »
Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku! Evo kako se ophodi prema pevačici: "Lik je skroz..."

Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku! Evo kako se ophodi prema pevačici: "Lik je skroz..."

Kurir pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. - Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak je. To je za mene bio jedan baš emotivan momenat kad sam… »
Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku, evo kako se ophodi prema sinu: "Lik je skroz..."

Kum Milice Todorović otkrio istinu o njenom oženjenom dečku, evo kako se ophodi prema sinu: "Lik je skroz..."

Telegraf pre 10 sati
Pevač Stevan Anđelković, progovorio je o kumi Milici Todorović i njenom oženjenom partneru. Kako kaže, Milica uživa i odlično se snalazi u ulozi majke. - Kuma nije dugme. Milica je fenomenalno, presrćena je. Video sam kumče, išli smo na babine, presladak… »

Vesti dana »