Повезане вести

Деценију је Црвена звезда чекала на ово: Огласио се Саша Обрадовић после победе која није красила десет генерација Црвене…

Деценију је Црвена звезда чекала на ово: Огласио се Саша Обрадовић после победе која није красила десет генерација Црвене…

Хот спорт 25.02.2026
Јасан је шеф струке црвено-белих! Црвена звезда је у 29. колу Евролиге савладала Анадолу Ефес у Београдској арени резултатом 91:81 и тако коначно прекинула непријатан низ пораза у првом евролигашком мечу после освајања Купа… »
(Твитови) „црвена звезда са фер суђењем не може да изгуби ни од кога, дебил мекинтајер увек мора да има туђу помоћ“: Јага…

(Твитови) „црвена звезда са фер суђењем не може да изгуби ни од кога, дебил мекинтајер увек мора да има туђу помоћ“: Јага…

Хот спорт 25.02.2026
Огласила се струка за тастатурама! Црвена звезда је у 29. колу Евролиге савладала Анадолу Ефес у Београдској арени резултатом 91:81 и тако коначно прекинула непријатан низ пораза у првом евролигашком мечу после освајања Купа… »
Овако изгледа табела Евролиге после победе Звезде: Црвено-бели сад имају место које желе

Овако изгледа табела Евролиге после победе Звезде: Црвено-бели сад имају место које желе

Мондо 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Анадолу Ефес (91:81) у 29. колу Евролиге, а то је био 17. тријумф црвено-белих у текућој сезони. Чета Саше Обрадовића наставила је трофејни низ који је започела на Купу Радивоја Кораћа у Нишу… »
Ова сезона је другачија - Звезда "скинула проклетство" Купа

Ова сезона је другачија - Звезда "скинула проклетство" Купа

Спортске.нет 25.02.2026
Успела је Црвена звезда да победи турски Ефес са 91:81 у мечу 29. кола Евролиге одиграном у "Београдској арени" и тако упише 17. тријумф у елитном такмичењу. На тај начин црвено-бели су коначно "скинули проклетство" прве… »
Џаред Батлер оборио рекорд Звезде, па отишао на колаче: Навијачи га чекали да викну само три слова

Џаред Батлер оборио рекорд Звезде, па отишао на колаче: Навијачи га чекали да викну само три слова

Мондо 25.02.2026
Црвена звезда је савладала Ефес на свом терену 91:81, а кључни човек ове победе био је Џаред Батлер. Не само да је дао 21 поен уз 4 асистенција и 2 скока за 22 минута у игри него је постигао седам тројки и тако поставио рекорд… »
Лојд о Звезди: "Нећу много да их хвалим" ВИДЕО

Лојд о Звезди: "Нећу много да их хвалим" ВИДЕО

Б92 25.02.2026
Џордан Лојд, кошаркаш Ефеса, огласио се након пораза од Звезде. Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса резултатом 91:81 у 29. колу Евролиге. Бивши Звездин играч и сада бек Ефеса Џордан Лојд имао је 12 поена, 3… »
Обрадовић одушевљен Батлером: "Понекад ми није јасно са каквом лакоћом даје поене"

Обрадовић одушевљен Батлером: "Понекад ми није јасно са каквом лакоћом даје поене"

Спортске.нет 25.02.2026
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је да је срећан након победе против Анадолу Ефеса јер је екипа показала одличну рекцију после емотивног пражењења у Купу Радивоја Кораћа, посебно апострофирајући значај Џереда Батлера… »
„Нигеризација“ Црвене звезде, цела делегација дочекала Монекеа: Ово су најлепше могуће сцене које спорт може да нам подари!…

„Нигеризација“ Црвене звезде, цела делегација дочекала Монекеа: Ово су најлепше могуће сцене које спорт може да нам подари!…

Хот спорт 25.02.2026
Црвена звезда не познаје границе! Црвена звезда је у 29. колу Евролиге савладала Анадолу Ефес у Београдској арени резултатом 91:81 и тако коначно прекинула непријатан низ пораза у првом евролигашком мечу после освајања Купа… »
Ми смо у топ 10: Коди се огласио после 17. победе!

Ми смо у топ 10: Коди се огласио после 17. победе!

Хот спорт 25.02.2026
Ево шта је поручио плејмејкер! Црвена звезда је у 29. колу Евролиге савладала Анадолу Ефес у Београдској арени резултатом 91:81 и тако коначно прекинула непријатан низ пораза у првом евролигашком мечу после освајања Купа… »
Звезда победила Ефес у Београду

Звезда победила Ефес у Београду

Вести онлине 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса резултатом 91:81 у 29. колу Евролиге. Екипа са Малог Калемегдана је била под притиском након два узастопна пораза у најјачем клупском такмичењу Европе, а како се ближи… »
Батлер блиста: "Стварно сам задовољан"

Батлер блиста: "Стварно сам задовољан"

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су турски Ефес са 91:81 у мечу 29. кола Евролиге. Тако су црвено-бели "скинули проклетство" прве утакмице након Купа и остварили 17. тријумф у Евролиги те наставили да корачају ка пласману у… »
Обрадовић после сјајне партије Батлера: Некад ми није јасно како погађа те шутеве...

Обрадовић после сјајне партије Батлера: Некад ми није јасно како погађа те шутеве...

Еуроневс 25.02.2026
Феноменалан успех Црвене звезде против Ефеса донео је седмо место на табели Евролиге, после 29 рунди такмичења. Нема сумње да је било мало стрепње у екипи клуба са Малог Калемегдана, што је Мотеијунас и признао, због умора и… »
Ђоан Пењароја: Иако губимо, такмичимо се против великих клубова

Ђоан Пењароја: Иако губимо, такмичимо се против великих клубова

Еуроневс 25.02.2026
Кошаркашки Партизана поражени су у драматичној завршници од Фенербахчеа у Истанбулу 78:81, али тренер Ђоан Пењароја није могао да пронађе превише замерки на партију свог тима. Одмах после меча је истакао да су само детаљи… »
Играли смо у тешким околностима! Обрадовић о победи над Ефесом: Поново смо тражили хемију

Играли смо у тешким околностима! Обрадовић о победи над Ефесом: Поново смо тражили хемију

Дневник 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде славили су над Ефесом у Београду резултатом 91:81 у Евролиги. – Срећан сам због победе, играли смо у тешким околностима. Играчи су били уморни од Купа, па смо имали проблема са флуидношћу, али смо као и… »
Џаред Батлер шокирао Сашу Обрадовића: "Тренирао сам многе играче, али он ми није јасан"

Џаред Батлер шокирао Сашу Обрадовића: "Тренирао сам многе играче, али он ми није јасан"

Мондо 25.02.2026
Црвена звезда је савладала Анадолу Ефес на свом терену 91:81, а након утакмице новинарима се обратио тренер Саша Обрадовић. Након освојеног Купа Радивоја Кораћа његов тим је успео да настави са добрим играма и направио корак ка… »
Обрадовић о Батлеру: Понекад ми није јасно како даје кошеве

Обрадовић о Батлеру: Понекад ми није јасно како даје кошеве

Спорт клуб 25.02.2026
Пратимо уживо обраћање тренера Црвене звезде Саше Обрадовића после победе црвено-белих против Анадолу Ефеса у 29. колу Евролиге. Непосредно после утакмице Саша Обрадовић је у микс зони рекао: – После Купа знали смо да ћемо имати… »
Ласо: "Хајде да причамо о Батлеру..."

Ласо: "Хајде да причамо о Батлеру..."

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Ефеса поражени су као гости од Црвене звезде у "Београдској арени" са 91:81 у мечу 29. кола Евролиге. Одиграо је турски тим добру утакмицу вечерас, показао квалитет и велику борбеност, али то није било довољно да… »
Саша Обрадовић: Веома сам срећан због победе

Саша Обрадовић: Веома сам срећан због победе

Радио сто плус 25.02.2026
“Веома сам срећан због данашње победе. Моји играчи који су играли у Купу су у веома тешком физичком стању, док су други можда изгубили свој ритам. Имали смо проблем код течности и физикалности, али као и много пута раније смо… »
Победа у јако тешким околностима! Обрадовић: Били смо стегнути, без довољно енергије, пронашли смо начин...

Победа у јако тешким околностима! Обрадовић: Били смо стегнути, без довољно енергије, пронашли смо начин...

Курир 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Ефес резултатом 91:81 у утакмици 29. кола Евролиге. Звезда је тако уписала 17 победу у елитном такмичењу и задржала реалне шансе за пласман у плеј-оф. Црвено-бели су након два узастопна… »
Лојд причао о Звезди: "Нећу много да их хвалим..."

Лојд причао о Звезди: "Нећу много да их хвалим..."

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаш Анадолу Ефеса Џордан Лојд вратио се у Београд и ове године, те наступао против Црвене звезде, клуба за који је одиграо једну сезону. Баш ту сезону играо је под палицом Саше Обрадовића с којим није дочекао крај те… »
(ВИДЕО) Лојд: Монеке је лоша особа, не волим га…

(ВИДЕО) Лојд: Монеке је лоша особа, не волим га…

Спорт клуб 25.02.2026
Упркос поразу његовог Ефеса од Црвене Звезде, Џордан Лојд је био расположен за шалу са новинарима, а признао је и да му значи сва љубав коју добија од навијача екипе за коју је некада играо. „Увек је посебно вратити се овде… »
Обрадовић: Били смо емотивно празни после Купа, понекад ми није јасно како Батлер лако поентира

Обрадовић: Били смо емотивно празни после Купа, понекад ми није јасно како Батлер лако поентира

РТС 25.02.2026
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић није крио задовољство после победе над Ефесом, истичући значај тријумфа у специфичним околностима. Кошаркаши Црвене звезде остварили су велику победу у Евролиги, савладавши Ефес и уписавши 17… »
Звезда победила после Купа - како су се показали црвено-бели? АНКЕТА

Звезда победила после Купа - како су се показали црвено-бели? АНКЕТА

Б92 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса резултатом 91:81 у 29. колу Евролиге. Тим Саше Обрадовића под сводом Бепградске арене био је бољи од турског састава, Црвена звезда дошла до 17. победе уз 12 пораза у… »
Батлер огладнео после победе: "Нисам имао снаге у ногама, радујем се паузи" ВИДЕО

Батлер огладнео после победе: "Нисам имао снаге у ногама, радујем се паузи" ВИДЕО

Б92 25.02.2026
Џеред Батлер, кошаркаш Звезде, сумирао је утиске после тријумфа против Ефеса. Американац је био најефикаснији на мечу са 21 поеном. "Остали смо доследни током целе утакмице. Чак и када смо губили лопте, машили или када су они… »
Обрадовић о Батлеру: "Ни мени понекад није јасно како..."

Обрадовић о Батлеру: "Ни мени понекад није јасно како..."

Б92 25.02.2026
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић био је задовољан победом свог тима и игром Џереда Батлера на утакмици против Ефеса. Кошаркаши Црвене звезде победили су на свом терену у Београду Ефес 91:81 (19:23, 25:14, 21:25, 26:19), у… »
Милер-Мекинтајер: "17 победа, у Топ 10 смо" ВИДЕО

Милер-Мекинтајер: "17 победа, у Топ 10 смо" ВИДЕО

Б92 25.02.2026
Коди Милер-Мекинтајер огласио се након победе над Ефесом. Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса резултатом 91:81 у 29. колу Евролиге. Коди Милер Мекинтајер је меч завршио са 12 поена и по 6 скокова и… »
Обрадовић: Играли смо у тешким околностима, играчи уморни после Купа

Обрадовић: Играли смо у тешким околностима, играчи уморни после Купа

Политика 25.02.2026
Недостајало је течности у игри, снаге, брзине, изгубљене лопте и ничије лопте које су отишле код њих”, истакао је Обрадовић. Срећан сам због победе, играли смо у тешким околностима. Играчи су били уморни од Купа, па смо имали… »
Пењароја из Турске послао јаку поруку за Гробаре: "Овај тим није исти, време је..."

Пењароја из Турске послао јаку поруку за Гробаре: "Овај тим није исти, време је..."

Телеграф 25.02.2026
Нажалост, кошаркаши Партизана су одиграли добар меч и изгубили у Истанбулу од Фенербахчеа 81:78, те тако остали на претпоследњем месту са скором 9-20. Ђоан Пењароја је добио назад добар део тима и дуже одсутних играча, и помак… »
Џордан Лојд после меча са Звездом: "Монеке? Не свиђа ми се, он није добра особа..."

Џордан Лојд после меча са Звездом: "Монеке? Не свиђа ми се, он није добра особа..."

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде су славили против Анадолу Ефеса са 91:81 у оквиру 29. кола Евролиге. Црвено-бели су уписали веома велику победу, њихову 17. од почетка сезоне у најјачем европском клупском такмичењу. После утакмице, стао… »
Батлер поставио рекорд и био невероватан против Ефеса, после утакмице насмејао све: "Идем да поједем неки..."

Батлер поставио рекорд и био невероватан против Ефеса, после утакмице насмејао све: "Идем да поједем неки..."

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде су остварили веома важну победу у оквиру 29. кола Евролиге против Анадолу Ефеса - 91:81. Била је ово веома неизвесна утакмица за црвено-беле, који су успели да остваре прву победу после Купа Радивоја… »
Коди несрећан због места у Евролиги: "Прошле године смо имали 16 победа и били пети, а ове..."

Коди несрећан због места у Евролиги: "Прошле године смо имали 16 победа и били пети, а ове..."

Телеграф 25.02.2026
Велика победа Црвене звезде против Анадолу Ефеса 91:80 винула је тим на шесто место на табели, али у непуном 29. колу, које ће тек бити окончано у четвртак. Како год, тријумф је јако важан у борби за сам врх. Коди… »
Од потенцијалне фрке и туче, до пријатељског загрљаја: Погледајте реакције бившег и садашњег играча Звезде

Од потенцијалне фрке и туче, до пријатељског загрљаја: Погледајте реакције бившег и садашњег играча Звезде

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде су славили у веома важној утакмици 29. кола Евролиге, пошто су на свом терену били бољи од Анадолу Ефеса са 91:81. Црвено-бели су уписали велики тријумф, а сам крај је био испуњен и малим тензијама. За… »
Звезда победила Ефес у Евролиги, бриљирао Батлер са седам тројки

Звезда победила Ефес у Евролиги, бриљирао Батлер са седам тројки

Невсмакс Балканс 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Ефес резултатом 91:81 у утакмици 29. кола Евролиге. Црвено-бели сада имају скор 17-12, док је Ефес на 9-20. Звезду је преводио Џеред Батлер са 21 поеном, чак седам тројки, Џордан Нвора… »
Црвена звезда игра историјску сезону: Српски тим је озбиљна европска слила, чувена сезона Вилдозе и Кампаца изједначена!

Црвена звезда игра историјску сезону: Српски тим је озбиљна европска слила, чувена сезона Вилдозе и Кампаца изједначена!

Хот спорт 25.02.2026
Црвено-бели поново славили! Црвена звезда је у 29. колу Евролиге савладала Анадолу Ефес у Београдској арени резултатом 91:81 и тако коначно прекинула непријатан низ пораза у првом евролигашком мечу после освајања Купа Радивоја… »
Драма и два продужетка за победу Жалгириса над Олимпијакосом после пет година

Драма и два продужетка за победу Жалгириса над Олимпијакосом после пет година

РТС 25.02.2026
Кошаркаши Жалгириса победили су на свом терену, после два продужетка, екипу Олимпијакоса резултатом 99:94 (18:18, 19:21, 14:21, 22:13, 26:21) у 29. колу Евролиге. Једна од најбољих и најузбудљивијих утакмица у досадашњем делу… »
Кошаркаши Црвене звезде победили Ефес у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде победили Ефес у Евролиги

Радио сто плус 25.02.2026
Најефикаснији у екипи Звезде, у првој утакмици након освајања трофеја у Купу Радивоја Кораћа, био је Џеред Батлер са 21 поеном (7/9 шут за три поена). Џордан Нвора је додао 14 поена, док су по 12 поена постигли Чима Монеке и… »
Табела Евролиге: Победа Звезде сад још више добија на значају!

Табела Евролиге: Победа Звезде сад још више добија на значају!

Спорт клуб 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде први пут после девет година уписали су победу у Евролиги након што су претходно освојили трофеј Купа Радовоја Кораћа, а тријумф против Ефеса је вишеструко значајан. Екипа са Малог Каламегдана је била под… »
Навијачи Црвене звезде шокирани овом сликом: Не улазите на сајт Евролиге никако!

Навијачи Црвене звезде шокирани овом сликом: Не улазите на сајт Евролиге никако!

Курир 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде уписали су 17. победу у Евролиги, пошто су на свом терену у 29. колу савладали Ефес. Тим Саше Обрадовића славио је резултатом 91:81 и скочио на шесто место, позицију која на крају лигашког дела води… »
Едвардс спречио Барсу да "украде" победу, одличан Смаилагић за Виртус

Едвардс спречио Барсу да "украде" победу, одличан Смаилагић за Виртус

РТС 25.02.2026
Кошаркаши Виртуса победили су Барселону са 85:80 у 29. колу Евролиге. Кевин Пантер и Токо Шенгелија носили су Барселону на почетку меча, уз минијатуре Лапровитоле и Веселог. Каталонци су се у првој деоници накратко домогли и… »
ТАБЕЛА - Звезда није имала "братску помоћ" у Каунасу, али је на победу од другог места

ТАБЕЛА - Звезда није имала "братску помоћ" у Каунасу, али је на победу од другог места

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде скинули су вечерас евролигашко проклетство након Купа Радивоја Кораћа пошто су први пут након дуже времена славили на међународној сцени у недељу након борбе за "Жућкову левицу". Премда је вечерас одигран… »
Прве речи Обрадовића после победе над Ефесом: Показали смо карактер!

Прве речи Обрадовића после победе над Ефесом: Показали смо карактер!

Курир 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса са 91:81 у 29. колу Евролиге. Тренер црвено-белих Саша Обрадовић кратко је прокоментарисао победу. "После Купа смо ишли до краја и недостајало нам је чврстине, енергије… »
Овако изгледа табела Евролиге: Црвена звезда победом над Ефесом направила велики корак! Делијама ће се ова слика допасти

Овако изгледа табела Евролиге: Црвена звезда победом над Ефесом направила велики корак! Делијама ће се ова слика допасти

Курир 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде победом над Ефесом учврстили су позицију која на крају лигашког дела води у доигравање. Црвено-бели су у првом дану 29. колу славили резултатом 91:81 и стигли до 17. победе. Тиме су скочили на шесто… »
"Ова пауза ће нам добро доћи": Звезда уморна после Купа, Обрадовић имао само једну поруку за тим

"Ова пауза ће нам добро доћи": Звезда уморна после Купа, Обрадовић имао само једну поруку за тим

Мондо 25.02.2026
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић изнео је прве утиске после победе над екипом Ефеса у 29. колу Евролиге. Црвено-бели били су убедљиви на терену, а осмех тренера јасно је ставио до знања да је задовољан игром свог тима… »
Обрадовић срећан након победе: "После Купа недостајало нам је горива, али смо показали карактер"

Обрадовић срећан након победе: "После Купа недостајало нам је горива, али смо показали карактер"

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде уписали су 17. евролигашку победу. Црвено-бели су вечерас у "Београдској арени" у утакмици 29. кола елитног европског такмичења савладали турски Ефес са 91:81. Није Звезда вечерас блситала, али је упркос… »
Криза се лечи кад победиш Барселону - Едвардс извукао Виртус из серије пораза

Криза се лечи кад победиш Барселону - Едвардс извукао Виртус из серије пораза

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Виртуса прекинули су низ од три узастопна пораза у Евролиги пошто су вечерас после велике драме надиграли Барселону резултатом 85:80 у мечу 29. кола који је поенима у завршници обележио Карсен Едвардса. Иако је у једном… »
ТВИТОВИ - Плес маестра Батлера разгалио звездаше!

ТВИТОВИ - Плес маестра Батлера разгалио звездаше!

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Ефес са 91:81 у мечу 29. кола Евролиге. Црвено-белима није било нимало лако вечерас против расположеног тима из Истанбула, а после освајања Купа Радивоја Кораћа, али је Џеред Батлер… »
Ивановић одиграо и за Звезду, Барселона пала у Болоњи

Ивановић одиграо и за Звезду, Барселона пала у Болоњи

Спорт клуб 25.02.2026
Виртус у узбудљивом мечу у Болоњи бољи од Барселоне - 85:80. Док је Црвена звезда водила битку са Ефесом у Арени, њени навијачи су помало пратили и резултате конкурената на табели, а на руку црвено-белима ишао је пораз… »
Смаилагић и Едвардс срушили Барселону - узалуд 27 поена Кевина Пантера

Смаилагић и Едвардс срушили Барселону - узалуд 27 поена Кевина Пантера

Б92 25.02.2026
Кошаркаши Виртуса победили су Барселону 85:80 у 29. колу Евролиге у Болоњи. Тим Душка Ивановића током другог дела меча су имали контролу, водили, да би у последња два минута Барселона направила драму. Каталонци су преузели… »
Ласо о Ларкину: "Било би глупо да га пустим..."

Ласо о Ларкину: "Било би глупо да га пустим..."

Б92 25.02.2026
Пабло Ласо, тренер Анадолу Ефеса, огласио се на конференцији за медије после меча са Звездом. Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Анадолу Ефеса резултатом 91:81 у 29. колу Евролиге. Након сусрета је пред новинаре изашао… »
Обрадовић: "Пронашли смо начин"

Обрадовић: "Пронашли смо начин"

Б92 25.02.2026
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић сумирао је утиске после победе над Ефесом. Кошаркаши Црвене звезде савладали су Ефес 91:81 у утакмици 29. кола Евролиге. "После Купа смо ишли до краја и недостајало нам је чврстине, енергије… »
Обрадовић после битне победе Звезде: После Купа смо имали проблем, али показали смо карактер

Обрадовић после битне победе Звезде: После Купа смо имали проблем, али показали смо карактер

Вечерње новости 25.02.2026
ЦРВЕНА звезда је остварила битну победу у Евролиги. У Београду је савладан Ефес (91:81). Свестан важности тријумфа је и тренер црвено-белих Саша Обрадовић. ФОТО: Н. Скендерија Српски стручњак је истакао да се видело да је екипи… »
Батлер: "Сјајно"

Батлер: "Сјајно"

Б92 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде Џеред Батлер и Коди Милер Мекинтајер били су задовољни победом против Ефеса. Батлер је био МВП утакмице са 21 поеном (7/9 шут за три поена). "Мислим да смо ишли све по плану, урадили смо све што је… »
Звезда савладала Ефес у Арени на крилима Батлера

Звезда савладала Ефес у Арени на крилима Батлера

Политика 25.02.2026
Сада су црвено-бели на 17 победа у Евролиги и следи им скок на табели. Кошаркаши Црвене звезде савладали су Анадолу Ефес у оквиру Евролиге резултатом 91:81. Џаред Батлер је носио Црвену звезду одличним шутем, а на крају меча су… »
Нигеријци у Арени направили шоу на српском после победе Звезде: „Феноменално, српски мало, мало…“

Нигеријци у Арени направили шоу на српском после победе Звезде: „Феноменално, српски мало, мало…“

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде су остварили веома важну победу у оквиру 29. кола Евролиге против Анадолу Ефеса - 91:81. Била је ово веома неизвесна утакмица за црвено-беле, који су успели да остваре прву победу после Купа Радивоја… »
Никад краћи Саша Обрадовић после победе у Евролиги: "Ни мени некад није јасно како он даје кошеве..."

Никад краћи Саша Обрадовић после победе у Евролиги: "Ни мени некад није јасно како он даје кошеве..."

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде славили су против Анадолу Ефеса са 91:81 у оквиру 29. кола Евролиге. Црвено-бели су уписали велику победу, а то захваљујући Џереду Батлеру који је постигао седам тројки на овом мечу. Црвено-бели су… »
Звезда слави Алена Смаилагића, бивши кошаркаш Партизана гурнуо црвено-беле ка плеј-оф месту

Звезда слави Алена Смаилагића, бивши кошаркаш Партизана гурнуо црвено-беле ка плеј-оф месту

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Виртуса из Болоње срушили су отпор Барселоне и славили 85:80 у мечу 29. коло Евролиге, и поред тога што су домаћи навијачи непотребно стрепели у последњем минуту, иако је деловало да ће мирно решити већ добијен меч… »
Прве речи Саше Обрадовића после рушења Ефеса: "У важним тренуцима нашли смо пут..."

Прве речи Саше Обрадовића после рушења Ефеса: "У важним тренуцима нашли смо пут..."

Телеграф 25.02.2026
Успела је Црвена звезда да прекине ту негативну традицију, да после Купа Радивој Кораћ углавном не побеђује мечеве у Евролиги, те су у оквиру 29. кола савладали Ефес резултатом 91:81! Била је ово веома важна победа црвено-белих… »
Владе Ђуровић поменуо Партизан, па критиковао Сашу Обрадовића због овог играча: "Неко у штабу то мора да види"

Владе Ђуровић поменуо Партизан, па критиковао Сашу Обрадовића због овог играча: "Неко у штабу то мора да види"

Телеграф 25.02.2026
Кошаркаши Црвене звезде тријумфовали су у дуелу 29. кола Евролиге против Анадолу Ефеса 91:80, док је Партизан у гостима поражен од Фенербахчеа 81:78 уз добре представе оба српска клуба, али и далеко бољи скор црвено-белих. Након… »
Храбро срце Жалгириса - Олимпијакос пао после два продужетка у партији сезоне Фурнијеа!

Храбро срце Жалгириса - Олимпијакос пао после два продужетка у партији сезоне Фурнијеа!

Спортске.нет 25.02.2026
Кошаркаши Жалгириса остварили су вероватно најспектакуларнију победу у Евролиги у текућој сезони пошто су на домаћем терену, након два продужетка, славили против Олимпијакоса 99:94 (73:73) у окршају 29. кола, домогавши се, макар… »
Меч сезоне Жалгириса, Олимпијакос пао после два продужетка

Меч сезоне Жалгириса, Олимпијакос пао после два продужетка

Спорт клуб 25.02.2026
Невероватан меч у Каунасу, Жалгирис стигао до тријумфа против Олимпијакоса после два продужетка - 99:94. Жалгирис је стигао до највредније победе ове сезоне, против Олимпијакоса, којом је знатно поправио шансе да се пласира у… »
Два продужетка у Каунасу - Жалгирис "оборио" Олимпијакос!

Два продужетка у Каунасу - Жалгирис "оборио" Олимпијакос!

Б92 25.02.2026
Кошаркаши Жалгириса савладали су Олимпијакос са 99:94 после два продужетка у оквиру 29. кола Евролиге. Фантастичан меч смо видели у Каунасу. Домаћа екипа је дошла до важне победе у борби за плеј-ин, а можда чак и плеј-оф. Током… »

Вести дана »