Povezane vesti
Tomanović: Nema tog režima koji može da nadvlada studente svoje zemlje, oni nisu marionete nego vode Srbiju u svetlost
Nova pre 22 sata
"Apsolutna je neistina da ja na bilo koji način kontrolišem studente ili da utičem na njihove odluke ili da im iste namećem", ovako advokat Zdenko Tomanović odgovara na pisanja i tvrdnje tabloidnih medija i drugih da navodno upravlja studentima. "Stvarno… »
Tomanović: Neistina je da na bilo koji način kontrolišem studente, ova generacija vodi Srbiju u svetlost
N1 Info pre 22 sata
"Apsolutna je neistina da ja na bilo koji način kontrolišem studente ili da utičem na njihove odluke ili da im iste namećem", ovako advokat Zdenko Tomanović odgovara na pisanja i tvrdnje tabloidnih medija i drugih da navodno upravlja studentima. "Stvarno… »
Vesti dana »
Hilari Klinton svedočila pred Kongresom o slučaju Epstajn: Negirala veze s pedofilom i udarila na Trampa! "Neka ga ispitaju pod zakletvom"!
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Poljoprivrednik sa blokada: Poručuju nam da menjamo profesiju - mi drugog izbora nemamo (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
„Danas se mreža aktivira“: Studenti u blokadi pozvali građane da provere mejlove
Kragujevačke pre 5 satijoš 18 povezanih
Radi u prosveti a za kostim na Pesmi za Evroviziju dao 3.000 evra: Lu-ka ne žali novac za odlazak u Beč
Kurir pre 18 minutajoš 25 povezanih