Povezane vesti
Najmanje 10 zaposlenih u FBI otpušteno zbog istrage dokumenata iz Mar-a-Laga
RTV pre 2 sata
VAŠINGTON - Otpušteno je najmanje 10 zaposlenih u Federalnom istažnom birou (FBI) koji su radili na istrazi bivšeg specijalnog savetnika Džeka Smita o čuvanju poverljivih dokumenata nakon što je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp… »
Deset agenata FBI-a otpušteno zbog istrage o Trampu
B92 pre 1 sat
Direktor FBI-a Kaš Patel otpustio je najmanje 10 zaposlenih koji su učestvovali u istrazi o navodnom zloupotrebi poverljivih dokumenata od strane predsednika Donalda Trampa na njegovom imanju Mar-a-Lago, rekle su četiri osobe upoznate sa slučajem za CNN… »
Najmanje 10 zaposlenih u FBI otpušteno zbog istrage dokumenata iz Mar-a-Laga
Politika pre 2 sata
Otpušteno je najmanje 10 zaposlenih u Federalnom istažnom birou (FBI) koji su radili na istrazi bivšeg specijalnog savetnika Džeka Smita. VAŠINGTON - Otpušteno je najmanje 10 zaposlenih u Federalnom istažnom birou (FBI) koji su radili na istrazi bivšeg… »
Otpušteno najmanje 10 agenata FBI-ja koji su radili na istrazi vezanoj za Trampa: Ogroman skandal trese Ameriku
Mondo pre 2 sata
Najmanje deset zaposlenih američkog FBI-ja koji su radili na istrazi bivšeg specijalnog tužioca Džeka Smita o postupanju Donalda Trampa sa poverljivim dokumentima otpušteno je, piše Anadolu pozivajući se na medijske izveštaje. Pozivajući se na više… »
Patel: FBI tražio zapise telefonskih poziva 2022. i 2023. mene i Vajlsove
Politika pre 11 sati
Patel je bio pozvan pred veliku porotu koja je saslušavala dokaze u slučaju te godine, nakon što mu je dat ograničen imunitet od krivičnih prijava. VAŠINGTON – Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel izjavio je da je FBI sudskim… »
Duboka držav protiv Trampa: Fbi tražio i sakrio zapise razgovora sadašnjeg šefa agencije i Suzi Vajls šefice kabineta…
Večernje novosti pre 11 sati
DIREKTOR američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel izjavio je da je FBI sudskim putem za vreme mandata bivšeg predsednika Džozefa Bajdena tokom federalne istrage protiv u tom trenutku budućeg američkog predsednika Donalda Trampa zatražio… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici objavili spisak saobraćajnica koje blokiraju danas
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 20 povezanih
"Nedelja slobode na jugu Srbije": Studenti organizovali tribinu o slobodi medija u Pirotu
Plus online pre 1 satjoš 5 povezanih
Doktor: Zdravstveno stanje ministra Dačića stabilnije, ali i dalje teško
Beta pre 15 minutajoš 37 povezanih
Lavrov: Rusija fokusirana na mirno rešenje, ne na rokove; nova razmena poginulih vojnika
RTS pre 9 minutajoš 22 povezane