Повезане вести
Најмање 10 запослених у ФБИ отпуштено због истраге докумената из Мар-а-Лага
РТВ 26.02.2026
ВАШИНГТОН - Отпуштено је најмање 10 запослених у Федералном истажном бироу (ФБИ) који су радили на истрази бившег специјалног саветника Џека Смита о чувању поверљивих докумената након што је председник Сједињених Америчких… »
Десет агената ФБИ-а отпуштено због истраге о Трампу
Б92 26.02.2026
Директор ФБИ-а Каш Пател отпустио је најмање 10 запослених који су учествовали у истрази о наводном злоупотреби поверљивих докумената од стране председника Доналда Трампа на његовом имању Мар-а-Лаго, рекле су четири особе… »
Најмање 10 запослених у ФБИ отпуштено због истраге докумената из Мар-а-Лага
Политика 26.02.2026
Отпуштено је најмање 10 запослених у Федералном истажном бироу (ФБИ) који су радили на истрази бившег специјалног саветника Џека Смита. ВАШИНГТОН - Отпуштено је најмање 10 запослених у Федералном истажном бироу (ФБИ) који су… »
Отпуштено најмање 10 агената ФБИ-ја који су радили на истрази везаној за Трампа: Огроман скандал тресе Америку
Мондо 26.02.2026
Најмање десет запослених америчког ФБИ-ја који су радили на истрази бившег специјалног тужиоца Џека Смита о поступању Доналда Трампа са поверљивим документима отпуштено је, пише Анадолу позивајући се на медијске извештаје… »
Пател: ФБИ тражио записе телефонских позива 2022. и 2023. мене и Вајлсове
Политика 26.02.2026
Пател је био позван пред велику пороту која је саслушавала доказе у случају те године, након што му је дат ограничен имунитет од кривичних пријава. ВАШИНГТОН – Директор америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Каш Пател изјавио… »
Дубока држав против Трампа: Фби тражио и сакрио записе разговора садашњег шефа агенције и Сузи Вајлс шефице кабинета…
Вечерње новости 26.02.2026
ДИРЕКТОР америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Каш Пател изјавио је да је ФБИ судским путем за време мандата бившег председника Џозефа Бајдена током федералне истраге против у том тренутку будућег америчког председника… »
Вести дана »
Без изабраног председника на конститутивној седници Савета РЕМ-а (ВИДЕО)
Инсајдер пре 2 сатајош 38 повезаних
Бернам: Политичари да се суоче са изазовима, нећу расписати опште изборе
Инсајдер пре 5 сатијош 39 повезаних
Хитно упозорење РХМЗ: Којим деловима земље прете пљускови, град и олујни ветрови?
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана