Povezane vesti

"Čeda je meni bio nedostižan" Aca Kos priznao da ga je ovaj muškarac nagovorio da upozna Jovanovića: Viđali smo se posle u…

"Čeda je meni bio nedostižan" Aca Kos priznao da ga je ovaj muškarac nagovorio da upozna Jovanovića: Viđali smo se posle u…

Kurir pre 1 sat
Aca Kos privlači pažnju javnosti zbog bliskog odnosa sa političarem Čedomirom Jovanovićem, a sad je odlučio da ispriča kako su se upoznali. Kos je istakao da ga je otac nagovorio da se javi Čedi, jer je smatrao da može da mu pomogne u životu. - Bio sam u… »
"Čeda je meni bio nedostižan" Aca Kos priznao da ga je otac nagovorio da upozna Jovanovića: "Viđali smo se posle u gradu"

"Čeda je meni bio nedostižan" Aca Kos priznao da ga je otac nagovorio da upozna Jovanovića: "Viđali smo se posle u gradu"

Blic pre 2 sata
Kos ističe da je kraj Čede iz velikog poštovanja, te ga ne zanimaju komentari drugih ljudi. Nakon razvoda od Jelene, Čeda živi sa Acom, koji je veoma vezan za njegovu bivšu suprugu i doživljava je kao sestru. Aca Kos privlači pažnju javnosti zbog bliskog… »
"Čeda je meni bio nedostižan": Aca Kos otkrio kako se upoznao s Jovanovićem, tata ga nagovorio da mu priđe

"Čeda je meni bio nedostižan": Aca Kos otkrio kako se upoznao s Jovanovićem, tata ga nagovorio da mu priđe

Mondo pre 1 sat
Aca Kos privlači pažnju javnosti zbog bliskog odnosa sa političarem Čedomirom Jovanovićem, a sad je odlučio da ispriča kako su se upoznali. Kos je istakao da ga je otac nagovorio da se javi Čedi, jer je smatrao da može da mu pomogne u životu. - Bio sam u… »
"Čeda vrlo dobro zna što me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Prijatelj Jovanovića progovorio o odnosu sa Jelenom i njenim…

"Čeda vrlo dobro zna što me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Prijatelj Jovanovića progovorio o odnosu sa Jelenom i njenim…

Kurir pre 12 sati
Čeda Jovanović posle razvoda od supruge Jelene živi sa Acom Kosom, koji je sad progovorio o odnosu sa cimerom i njegovoj bivšoj ženi. Kos je jako vezan za Jelenu, te navodi da će, iako je otišla na drugi kontinent, između njih "ljubav uvek biti ista"… »
"Čeda vrlo dobro zna zašto me je ostavljao samog sa njegovom ženom": Aca Kos o bivšoj svog druga i njenoj vezi

"Čeda vrlo dobro zna zašto me je ostavljao samog sa njegovom ženom": Aca Kos o bivšoj svog druga i njenoj vezi

Mondo pre 13 sati
Čedomir Jovanović nakon razvoda od supruge Jelene Jovanović trenutno živi sa Acom Kosom, koji je sada otvoreno govorio o njihovom odnosu, ali i o vezi sa njegovom bivšom partnerkom. Kos naglašava da je i dalje veoma privržen Jeleni i ističe da se emocije… »
"Čeda vrlo dobro zna što me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Aca Kos o deci svog cimera i Jeleninom odlasku iz Srbije

"Čeda vrlo dobro zna što me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Aca Kos o deci svog cimera i Jeleninom odlasku iz Srbije

Blic pre 14 sati
Aca Kos ističe da Jelenu doživljava kao sestru i da mu njen odlazak u Ameriku teško pada. Jelena Jovanović se nakon razvoda preselila u Ameriku i tamo pronašla novog partnera. Političar Čeda Jovanović posle razvoda od supruge Jelene živi sa Acom Kosom… »
"Čeda zna zašto me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Aca Kos o Jeleninom odlasku iz Srbije i njihovoj deci

"Čeda zna zašto me je ostavljao samog sa njegovom ženom" Aca Kos o Jeleninom odlasku iz Srbije i njihovoj deci

Telegraf pre 13 sati
Političar Čeda Jovanović posle razvoda od supruge Jelene živi sa Acom Kosom za kojeg priznaje da mu je velika podrška otkako je prolazio kroz turbulentan period što zbog razvoda, što kada je imao zdravstveni problem. Aca Kos je progovorio o Čedinoj… »

Vesti dana »