Povezane vesti

"Ljudi su govorili da ću biti najbolji ikad, ali voleo sam drogu..." Dvostruki osvajač NBA lige "otvorio" dušu

"Ljudi su govorili da ću biti najbolji ikad, ali voleo sam drogu..." Dvostruki osvajač NBA lige "otvorio" dušu

Večernje novosti pre 20 dana
Nekada je bio jedna od najvećih nada Američke košarke, a danas kada ima 46. godina osvrnuo se na svoj život. Lamar Odom je bio pravi zavisnik, konzumirao je narkotike koji su ga unazadili da postane možda i jedan od najboljih NBA igrača svih vremena… »
Filmska priča: Planina kokaina, dva NBA prstena i rijaliti šou

Filmska priča: Planina kokaina, dva NBA prstena i rijaliti šou

Sport klub pre 20 dana
Lamar Odom bio je jedan od ključnih šrafova kaznene ekspedicije Los Anđeles lejkersa koja je tokom dve sezone gospodarila NBA ligom. Međutim, Amerikanac je poroke voleo više od košarke. Kada se sve stavi na papir, krilni centar iz Njujorka imao je… »
Ispovest NBA zvezde: Leta su bila prepuna kokaina, a sve je počelo kad je ona umrla

Ispovest NBA zvezde: Leta su bila prepuna kokaina, a sve je počelo kad je ona umrla

Večernje novosti pre 20 dana
Dvostruki NBA šampion i MVP NBA lige iz 2011. Lamar Odom (46) nedavno je napustio Centar za oporavak Los Anđelesu, gde je završio 30-dnevni program rehabilitacije nakon što je uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola. FOTO: N. Paraušić To je bila samo… »
Lamar Odom: "Leta su mi bila neverovatna, puna kokaina"

Lamar Odom: "Leta su mi bila neverovatna, puna kokaina"

B92 pre 20 dana
Dvostruki NBA šampion Lamar Odom ponovo je javno govorio o svojoj višegodišnjoj borbi sa zavisnošću od narkotika, priznavši da veruje kako ga je upravo taj porok koštao mesta u Kući slavnih. U razgovoru sa bivšim NBA zvezdama Trejsijem Mekgrejdijem i… »

Vesti dana »