Povezane vesti

Dejan Dragojević spakovao stvari i napustio porodični dom zbog vere: "Alah poziva u Kuću mira, ovo je 3. put"

Dejan Dragojević spakovao stvari i napustio porodični dom zbog vere: "Alah poziva u Kuću mira, ovo je 3. put"

Telegraf pre 19 sati
Majka Dejana Dragojevića o njegovoj promeni vere. Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević promenio je veru pre nekoliko godina i prešao u islam, a sada je spakovao kofere i otišao na dugo putovanje zbog vere. Naime, on se zaputio u Saudijsku Arabiju, a… »
Dejan Dragojević ide u Saudijsku Arabiju: Odlazi treći put, kaže da ga Alah zove

Dejan Dragojević ide u Saudijsku Arabiju: Odlazi treći put, kaže da ga Alah zove

Kurir pre 21 sat
Dejan Dragojević će po treći put, otići u Saudijsku Arabiju. Dejan je ovim povodom okupio prijatelje i porodicu u porodičnom domu, a sada je otkrio i detalje odlaska. - Odlazak u Saudijska Arabija! Allah poziva u Kuću mira i upućuje koga hoće na Pravi… »
(Foto) Dejan Dragojević ide u Saudijsku Arabiju: "Alah poziva u Kuću mira i upućuje koga hoće na Pravi put, ja sam dobio poziv"…

(Foto) Dejan Dragojević ide u Saudijsku Arabiju: "Alah poziva u Kuću mira i upućuje koga hoće na Pravi put, ja sam dobio poziv"…

Blic pre 22 sata
Njegova majka Biljana je na početku bila iznenađena, ali ga uvek podržava bez obzira na njegov izbor. Istakla je da joj je najvažnije da žive normalno i da među njima nema promena u odnosima. Dejan Dragojević otkrio je da ide na još jedno islamsko… »

Vesti dana »