Povezane vesti
Aca Kos slomljen zbog smrti u porodici: Oglasio se tužnim rečima: "Čuvaću moju kraljicu i drugu majku, nemoj da brineš"
Blic pre 19 sati
Aleksandar Kos je na Instagramu objavio da mu je stigla najteža vest. Uz porodičnu fotografiju emotivno se oprostio od Buce. Aleksandar Kos, prijatelj Čede Jovanovića, danas je na Instagramu objavio da mu je stigla najteža vest. Informaciju o smrtnom… »
Tuga u porodici ace kosa: Oglasio se: Bili ste primer kako treba
Kurir pre 20 sati
Aleksandar Kos oglasio se na društvenim mrežama, tužnim povodom. Aca je ostao bez rođaka, tačnije bez teče, a on je objavio sliku svoje tetke i člana porodice koji je preminuo, pa se oprostio srceparajućim rečima uz obećanje. - Dragi Buco, čuvaću tetku… »
Aca Kos slomljen, javljene mu užasne vesti: "Čuvaću moju kraljicu, ne brini..."
Telegraf pre 20 sati
Prijatelj Čede Jovanovića, Aca Kos oglasio se utučen zbog smrti u porodici. Aca je objavio sliku svoje tetke i člana porodice koji je preminuo, pa se oprostio srceparajućim rečima uz obećanje. - Dragi Buco, čuvaću tetku, moju kraljicu, drugu majku i sve… »
Vesti dana »
Dr Popević o stanju Ivice Dačića: "Noć je proveo mirno, za sada je stabilno"
Nova pre 42 minutajoš 17 povezanih
Sunčani petak posle hladnog jutra, temperature od 11 do 16 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Bivši fudbaler Partizana objasnio zašto je Zvezda ispala od Lila: "Sve u jednom klipu"
Telegraf pre 32 minutajoš 18 povezanih
Svečani doček za Vučića u Astani, sastao se sa predsednikom Kazahstana Tokajevim
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 10 povezanih