Povezane vesti
Zaharova ukazala na situaciju na frontu: Što je teže, to su intenzivniji napadi na civile
B92 pre 25 dana
Što je situacija na frontu nepovoljnija po Kijev, to su intenzivniji napadi na civile, izjavila je Marija Zaharova, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova. Zaharova je ukazala da je za kijevski režim ubijanje civila, dece i starijih osoba postalo… »
Zaharova: Što je situacija na frontu teža, to su intenzivniji napadi Kijeva na civile
Sputnik pre 25 dana
Što je situacija na frontu nepovoljnija po Kijev, to su intenzivniji napadi na civile, izjavila je Marija Zaharova, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova. Diplomata je ukazala da je za kijevski režim, ubijanje civila, dece i starijih osoba… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana