Povezane vesti
Raspisan konkurs za upis u Srednju školu unutrašnjih poslova
I Love Zrenjanin 26.02.2026
Ministarstvo unutrašnjih poslova 23. februara 2026. godine, raspisalo je Konkurs za upis 140 učenika u Srednju školu unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“, u školskoj 2026/2027 godini koji će trajati do 16. marta ove godine. USLOVI KONKURSA Pravo učešća… »
MUP raspisao konkurs za 140 učenika Srednje škole unutrašnjih poslova Jakov Nenadović
Serbian News Media 26.02.2026
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je 23. februara 2026. godine konkurs za upis nove generacije učenika u Srednju školu unutrašnjih poslova Jakov Nenadović u Sremskoj Kamenici. Za školsku 2026/2027. godinu predviđen je prijem 140… »
Raspisan konkurs za upis u Srednju škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici
Danas 26.02.2026
Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici i Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisali su konkurs za upis 140 učenika u prvi razred za narednu školsku godinu. Odlukom Vlade Srbije od 19. januara 2023. godine osnovana je… »
Vesti dana »
Dačić u Skupštini predstavio detalje predloga novog zakona: Trajni oružni listovi, EU pravila i stroža kontrola oružja
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 46 povezanih
Raste broj žrtava u Kijevu – 16 mrtvih;Moskva: Učešće Letonije u napadima na Rusiju neće ostati bez posledica
RTS pre 19 minutajoš 35 povezanih
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 49 minutajoš 68 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Neverovatno - Englez se povredio prilikom proslave sa navijačima VIDEO
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih