Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada osudio grafit mržnje usmeren protiv ambasadora Ukrajine

Gradonačelnik Novog Sada osudio grafit mržnje usmeren protiv ambasadora Ukrajine

Danas pre 21 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin osudio je grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine u Srbiji Aleksandra Litvinenka. – U Novom Sadu nema mesta nikakvom obliku mržnje i netrpeljivosti. Novi Sad je Evropa u malom. U našem gradu složno živi 26 nacija… »
Gradonačelnik Mićin osudio grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine

Gradonačelnik Mićin osudio grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine

RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin osudio je grafit mržnje ispisan protiv ambasadora Ukrajine u Srbiji Oleksandra Litvinenka - "Dao sam nalog da se grafit hitno ukloni, i to je jutros učinjeno!" "Osuđujem grafit mržnje ispisan protiv… »
Gradonačelnik Mićin osudio grafit mržnje ispisan protiv ambasadora Ukrajine u Novom Sadu: "Dao sam nalog da se grafit hitno…

Gradonačelnik Mićin osudio grafit mržnje ispisan protiv ambasadora Ukrajine u Novom Sadu: "Dao sam nalog da se grafit hitno…

Dnevnik pre 21 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin osudio je grafit mržnje ispisan protiv ambasadora Ukrajine u Srbiji Oleksandra Litvinenka. -Osuđujem grafit mržnje ispisan protiv ambasadora Ukrajine u Srbiji Oleksandra Litvinenka. U Novom Sadu nema mesta nikakvom… »
Mićin osudio grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine: Zahteva od policije da pronađu počinioce

Mićin osudio grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine: Zahteva od policije da pronađu počinioce

Radio 021 pre 21 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin osudio je grafit mržnje protiv ambasadora Ukrajine u Srbiji Aleksandra Litvinenka. "U Novom Sadu nema mesta nikakvom obliku mržnje i netrpeljivosti. Novi Sad je Evropa u malom. U našem gradu složno živi 26 nacija. Dao… »

Vesti dana »