Povezane vesti

"Milica uživa sa svojim sinom i partnerom" Drug Milice Todorović progovorio o pevačici i njenom oženjenom dečku: Zvali su je…

"Milica uživa sa svojim sinom i partnerom" Drug Milice Todorović progovorio o pevačici i njenom oženjenom dečku: Zvali su je…

Kurir pre 21 dana
Milica Todorović, bar jednom godišnje mora da bude glavna tema javnosti i medija. Dal je to sudbina ili ko zna šta li je, ne znamo, ali smo uspeli da saznamo kakvo je stanje u domu pevačice, nakon što je postala mama. - Krivo mi je što se toliko o tome… »
Kum Milice Todorović progovorio o njenom oženjenom dečku: "Upoznao sam ga, super je lik", otkrio na koga mali Bogdan liči…

Kum Milice Todorović progovorio o njenom oženjenom dečku: "Upoznao sam ga, super je lik", otkrio na koga mali Bogdan liči…

Blic pre 22 dana
Napomenuo je da mu je žao što je Milica bila osudjivana zbog veze, ali da su neki ljudi kasnije shvatili grešku i izvinili joj se. Istakao je da je atmosfera u Miličinoj kući pozitivna, da pomaže njena porodica i da Milica sada zaista uživa sa sinom i… »

Vesti dana »