Povezane vesti

Vučić čestitao rođendan Erdoganu i ponovo mu zahvalio na nedavnom gostoprimstvu

Vučić čestitao rođendan Erdoganu i ponovo mu zahvalio na nedavnom gostoprimstvu

Serbian News Media pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je razgovarao telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, da mu je čestitao rođendan i još jednom zahvalio na izuzetnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Ankari. „Uputio sam predsedniku… »
Predsednik Srbije čestitao rođendan Erdoganu

Predsednik Srbije čestitao rođendan Erdoganu

RTV pre 3 dana
NOVI SAD - Predsednik Srbije Aleksanar Vučić uputio čestitke povodom 72. rođendana predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, poželevši mu dobro zdravlje i mnogo uspeha u obavljanju odgovornih dužnosti na čelu Turske u ovim izazovnim… »
Vučić razgovarao sa Erdoganom, čestitao mu rođendan

Vučić razgovarao sa Erdoganom, čestitao mu rođendan

Blic pre 3 dana
Vučić se zahvalio Erdoganu na gostoprimstvu tokom svoje nedavne posete Ankari Naglasio je važnost razgovora o pitanjima od zajedničkog interesa za unapređenje političke i ekonomske saradnje Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa… »
Vučić čestitao rođendan Erdoganu, očekuje ga u važnoj poseti Beogradu

Vučić čestitao rođendan Erdoganu, očekuje ga u važnoj poseti Beogradu

Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu 72. rođendan i poželeo mu dobro zdravlje i mnogo uspeha u, kako je rekao, „obavljanju odgovornih dužnosti na čelu Turske u aktuelnim izazovnim vremenima“… »
Vučić čestitao rođendan Erdoganu

Vučić čestitao rođendan Erdoganu

RTS pre 3 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je turskom predsedniku Erdoganu, čestitajući mu rođendam, da ga očekuje uskoro u izuzetno važnoj poseti Beogradu i Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu 72… »
Vučić čestitao Erdoganu rođendan: Rekao sam mu da ga očekujem uskoro u izuzetno važnoj poseti Beogradu i Srbiji

Vučić čestitao Erdoganu rođendan: Rekao sam mu da ga očekujem uskoro u izuzetno važnoj poseti Beogradu i Srbiji

Euronews pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. "Uputio sam predsedniku Erdoganu čestitke povodom 72. rođendana poželevši mu dobro zdravlje i mnogo uspeha u obavljanju… »

Vesti dana »