Povezane vesti

Medvedev, Ože-Alijasim, Rubljov i Grikspor u polufinalu Dubaija

Medvedev, Ože-Alijasim, Rubljov i Grikspor u polufinalu Dubaija

Sportske.net pre 21 dana
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se danas u polufinale ATP turnira u iz serije 500 Dubaiju, pošto je pobedio 49. igrača sveta Amerikanca Džensona Bruksbija posle dva seta, 6:2, 6:1. Medvedev, 11. teniser sveta, pobedio je posle 57 minuta. On je pet… »
Medvedev gazi sve pred sobom, a ima "neki problem"

Medvedev gazi sve pred sobom, a ima "neki problem"

B92 pre 20 dana
Danil Medvedev rutinski je izborio plasman u polufinale ATP turnira u Dubaiju. Medvedev je izborio plasman u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladao Amerikanca Džensona Bruksbija rezultatom 6:2, 6:1 za manje od sat… »
"Novak je napravio presedan": Osaka javno prozvala Đokovića i oduševila sve, a onda pomenula legendarnu Srpkinju

"Novak je napravio presedan": Osaka javno prozvala Đokovića i oduševila sve, a onda pomenula legendarnu Srpkinju

Nova pre 20 dana
Nekadašnja broj jedan svetskog tenisa i osvajačica četiri grend slem trofeja, Naomi Osaka, bez zadrške govori o tome koliki trag je Novak Đoković ostavio u „belom sportu“, naročito u poslednjih nekoliko sezona. I sa 38 godina uspeva ravnopravno da parira… »
Medvedev ima revolucionaran predlog za funkcionisanje ATP tura: „Svestan sam da se to neće dogoditi, jer bi većina turnira…

Medvedev ima revolucionaran predlog za funkcionisanje ATP tura: „Svestan sam da se to neće dogoditi, jer bi većina turnira…

Danas pre 20 dana
Ruski teniser Daniil Medvedev izborio je plasman u polufinale turnira u Dubaiju. Ubedljivo je u četvrtfinalu savladao 49. igrača sveta Amerikanca Džensona Bruksbija posle dva seta, 6:2, 6:1. Medvedev je poznat kao temperamentan igrač, koji bez… »
"Mislim da je sve počelo sa Đokovićem": Naomi Osaka raspametila planetu

"Mislim da je sve počelo sa Đokovićem": Naomi Osaka raspametila planetu

Mondo pre 20 dana
Nekada prva teniserka sveta i vlasnica četiri grend slem titule Naomi Osaka ne ustručava se da kaže koliki je uticaj Novaka Đokovića u "belom sportu", pogotovo poslednjih nekoliko godina. Sa 38 godina uspeva da se nosi sa mlađom generacijom i mimo svih… »
Da li imamo najgori predlog u istoriji tenisa? Bivši broj 1 iznenadio sve, Novaku bi ovo odgovaralo!

Da li imamo najgori predlog u istoriji tenisa? Bivši broj 1 iznenadio sve, Novaku bi ovo odgovaralo!

Telegraf pre 20 dana
Ruski teniser Danil Medvedev je savladao Džensona Bruksbija u četvrtfinalu Dubaija poprilično ubedljivo - 6:1, 6:2 i nastavlja borbu za prvi trofej u novoj sezoni. Nekadašnji broj jedan je, takođe, izneo neverovatnu ideju koja se tiče velike promene na… »
Rus je totalno lud! Danil Medvedev predložio nešto što nikad niko nije

Rus je totalno lud! Danil Medvedev predložio nešto što nikad niko nije

Večernje novosti pre 21 dana
TENISKI kalendar je prenatrpan. Teniseri se sve više povređuju, a Danil Medvedev ima ideju kako sve rešiti. FOTO: Profimedia Naime, nekadašnji prvi teniser sveta smatra da bi bodove za ATP listu trebalo da donose samo masters turniri i grend slemovi, dok… »

Vesti dana »