Povezane vesti

Medvedev, Ože-Alijasim, Rubljov i Grikspor u polufinalu Dubaija

Medvedev, Ože-Alijasim, Rubljov i Grikspor u polufinalu Dubaija

Sportske.net pre 1 dan
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se danas u polufinale ATP turnira u iz serije 500 Dubaiju, pošto je pobedio 49. igrača sveta Amerikanca Džensona Bruksbija posle dva seta, 6:2, 6:1. Medvedev, 11. teniser sveta, pobedio je posle 57 minuta. On je pet… »
Medvedev gazi sve pred sobom, a ima "neki problem"

Medvedev gazi sve pred sobom, a ima "neki problem"

B92 pre 12 sati
Danil Medvedev rutinski je izborio plasman u polufinale ATP turnira u Dubaiju. Medvedev je izborio plasman u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladao Amerikanca Džensona Bruksbija rezultatom 6:2, 6:1 za manje od sat… »
"Novak je napravio presedan": Osaka javno prozvala Đokovića i oduševila sve, a onda pomenula legendarnu Srpkinju

"Novak je napravio presedan": Osaka javno prozvala Đokovića i oduševila sve, a onda pomenula legendarnu Srpkinju

Nova pre 14 sati
Nekadašnja broj jedan svetskog tenisa i osvajačica četiri grend slem trofeja, Naomi Osaka, bez zadrške govori o tome koliki trag je Novak Đoković ostavio u „belom sportu“, naročito u poslednjih nekoliko sezona. I sa 38 godina uspeva ravnopravno da parira… »
Medvedev ima revolucionaran predlog za funkcionisanje ATP tura: „Svestan sam da se to neće dogoditi, jer bi većina turnira…

Medvedev ima revolucionaran predlog za funkcionisanje ATP tura: „Svestan sam da se to neće dogoditi, jer bi većina turnira…

Danas pre 15 sati
Ruski teniser Daniil Medvedev izborio je plasman u polufinale turnira u Dubaiju. Ubedljivo je u četvrtfinalu savladao 49. igrača sveta Amerikanca Džensona Bruksbija posle dva seta, 6:2, 6:1. Medvedev je poznat kao temperamentan igrač, koji bez… »
"Mislim da je sve počelo sa Đokovićem": Naomi Osaka raspametila planetu

"Mislim da je sve počelo sa Đokovićem": Naomi Osaka raspametila planetu

Mondo pre 15 sati
Nekada prva teniserka sveta i vlasnica četiri grend slem titule Naomi Osaka ne ustručava se da kaže koliki je uticaj Novaka Đokovića u "belom sportu", pogotovo poslednjih nekoliko godina. Sa 38 godina uspeva da se nosi sa mlađom generacijom i mimo svih… »
Da li imamo najgori predlog u istoriji tenisa? Bivši broj 1 iznenadio sve, Novaku bi ovo odgovaralo!

Da li imamo najgori predlog u istoriji tenisa? Bivši broj 1 iznenadio sve, Novaku bi ovo odgovaralo!

Telegraf pre 17 sati
Ruski teniser Danil Medvedev je savladao Džensona Bruksbija u četvrtfinalu Dubaija poprilično ubedljivo - 6:1, 6:2 i nastavlja borbu za prvi trofej u novoj sezoni. Nekadašnji broj jedan je, takođe, izneo neverovatnu ideju koja se tiče velike promene na… »
Rus je totalno lud! Danil Medvedev predložio nešto što nikad niko nije

Rus je totalno lud! Danil Medvedev predložio nešto što nikad niko nije

Večernje novosti pre 1 dan
TENISKI kalendar je prenatrpan. Teniseri se sve više povređuju, a Danil Medvedev ima ideju kako sve rešiti. FOTO: Profimedia Naime, nekadašnji prvi teniser sveta smatra da bi bodove za ATP listu trebalo da donose samo masters turniri i grend slemovi, dok… »

Vesti dana »