Povezane vesti

Sandra Kolaković promovisana kao nova selektorka: Predstoji nam puno posla

Sandra Kolaković promovisana kao nova selektorka: Predstoji nam puno posla

RTS pre 4 sati
Sandra Kolaković je zvanično promovisana u novu selektorku ženske reprezentacije Srbije. Nekadašnja legendarna rukometašica i žena koja je ostavila dubok trag, najpre kao igračica, a potom i kao trener, preuzela je brigu o ženskom nacionalnom timu… »
Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad

Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad

Radio sto plus pre 3 sata
“Težak trenutak za naš rukomet i predstoji nam puno posla. Nisam se prihvatila funkcije jer mi je dosadno i nisam znala šta da radim kod kuće, već smatram da imam znanje, veštinu i želju da svoj rad prenesem na sve igračice koje su u seniorskom timu… »
Sandra Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad

Sandra Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad

Kurir pre 3 sata
"Težak trenutak za naš rukomet i predstoji nam puno posla. Nisam se prihvatila funkcije jer mi je dosadno i nisam znala šta da radim kod kuće, već smatram da imam znanje, veštinu i želju da svoj rad prenesem na sve igračice koje su u seniorskom timu… »
Srbija ima novu selektorku! Kolaković: "Švedska je veliki izazov za nas!"

Srbija ima novu selektorku! Kolaković: "Švedska je veliki izazov za nas!"

Večernje novosti pre 5 sati
Rukometašice dobile novog lidera sa klupe. FOTO: Ata images Žensku rukometnu reprezentaciju Srbije u narednom periodu kao selektorka predvodiće Sandra Kolaković. Ona je i zvanično postavljena za novu kormilarku nacionalnog tima: "Tačno je da je težak… »
"Predstoji nam puno posla", Sandra Kolaković, nova selektorka rukometašica Srbije: "Imam veliku želju da prenesem znanje…

"Predstoji nam puno posla", Sandra Kolaković, nova selektorka rukometašica Srbije: "Imam veliku želju da prenesem znanje…

Dnevnik pre 5 sati
Tačno je da je težak trenutak u našem rukometu i da predstoji puno posla, ali prihvatila sam se ove funkcije zato što smatram da imam znanje, veštinu i veliku želju da taj svoj rad prenesem igračicama, izjavila je nova selektorka ženske rukometne… »

Vesti dana »