Povezane vesti
Sandra Kolaković promovisana kao nova selektorka: Predstoji nam puno posla
RTS pre 25 dana
Sandra Kolaković je zvanično promovisana u novu selektorku ženske reprezentacije Srbije. Nekadašnja legendarna rukometašica i žena koja je ostavila dubok trag, najpre kao igračica, a potom i kao trener, preuzela je brigu o ženskom nacionalnom timu… »
Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad
Radio sto plus pre 25 dana
“Težak trenutak za naš rukomet i predstoji nam puno posla. Nisam se prihvatila funkcije jer mi je dosadno i nisam znala šta da radim kod kuće, već smatram da imam znanje, veštinu i želju da svoj rad prenesem na sve igračice koje su u seniorskom timu… »
Sandra Kolaković: Težak trenutak za naš rukomet, obećavam sistemski rad
Kurir pre 25 dana
"Težak trenutak za naš rukomet i predstoji nam puno posla. Nisam se prihvatila funkcije jer mi je dosadno i nisam znala šta da radim kod kuće, već smatram da imam znanje, veštinu i želju da svoj rad prenesem na sve igračice koje su u seniorskom timu… »
Srbija ima novu selektorku! Kolaković: "Švedska je veliki izazov za nas!"
Večernje novosti pre 25 dana
Rukometašice dobile novog lidera sa klupe. FOTO: Ata images Žensku rukometnu reprezentaciju Srbije u narednom periodu kao selektorka predvodiće Sandra Kolaković. Ona je i zvanično postavljena za novu kormilarku nacionalnog tima: "Tačno je da je težak… »
"Predstoji nam puno posla", Sandra Kolaković, nova selektorka rukometašica Srbije: "Imam veliku želju da prenesem znanje…
Dnevnik pre 25 dana
Tačno je da je težak trenutak u našem rukometu i da predstoji puno posla, ali prihvatila sam se ove funkcije zato što smatram da imam znanje, veštinu i veliku želju da taj svoj rad prenesem igračicama, izjavila je nova selektorka ženske rukometne… »
Vesti dana »
Cveće i pošta za heroje: Leskovac obeležio godišnjicu početka Nato agresije
Rešetka pre 8 minutajoš 26 povezanih
IDF: U Iranu pogođena skladišta raketa i sedišta režimskih službi; udar na centar Tel Aviva, 4 povređena
RTS pre 28 minutajoš 37 povezanih
Đedović Handanović u obilasku benzinskih stanica: Dizel bi prema tržišnim uslovima koštao 270 dinara, građani ga plaćaju 212 dinara
N1 Info pre 57 minutajoš 25 povezanih
Promena vremena u narednim danima: RHMZ objavio upozorenje na sneg i padavine
N1 Info pre 18 minutajoš 39 povezanih
MSP Rusije: Posledice agresije NATO na Jugoslaviju osećaju se i danas
Euronews pre 1 satjoš 103 povezane