Povezane vesti

"Poslednjih 10 godina..." Žika prvi put o filmu o Popoviću, pitali ga i za odnos Brene i Suzane: "Ne bih da..."

"Poslednjih 10 godina..." Žika prvi put o filmu o Popoviću, pitali ga i za odnos Brene i Suzane: "Ne bih da..."

Telegraf pre 1 dan
Žika Jakšić stigao je u studio Granda na snimanje nove epizode Nikad nije kasno, a odmah je progovorio odokumentarcu koji je snimljen za godišnjicu smri Saše Popovića, ali i o Breni i Suzani. On je stigao na snimanje nasmejan i odmah je pozdravio… »
"Ostaje da se nadamo": Vučić o Dačićevom zdravstvenom stanju: "On ima pridružene bolesti, to komplikuje stvari"

"Ostaje da se nadamo": Vučić o Dačićevom zdravstvenom stanju: "On ima pridružene bolesti, to komplikuje stvari"

Blic pre 1 dan
Ministar Ivica Dačić je hospitalizovan zbog teške obostrane upale pluća i priključen na respirator Njegovo zdravstveno stanje je i dalje izuzetno teško, ali lekari su ga donekle stabilizovali Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je stanje… »
Vučić: Dačić nešto bolje, ali nezahvalno davati prognoze

IndeksOnline pre 1 dan
ASTANA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, koji je juče primljen na Kliniku za pulmologiju sa obostranom upalom pluća, nešto bolje, ali da je nezahvalno davati prognoze. „Parametri su… »

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, koji je juče primljen na Kliniku za pulmologiju sa obostranom upalom pluća, nešto bolje, ali da je nezahvalno davati prognoze. "Parametri su nešto… »
"On ima pridružene bolesti koje komplikuju stvari": Vučić se iz Kazahstana oglasio o stanju Ivice Dačića

"On ima pridružene bolesti koje komplikuju stvari": Vučić se iz Kazahstana oglasio o stanju Ivice Dačića

Mondo pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u dvodnevnoj poseti Kazahstanu i pred obraćanje srpskim medijima, govorio je za "Radio-televiziju Srbije" (RTS) o stanju Ivice Dačića, potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova. Pomoćnik… »
Žika Jakšić o odnosu Suzane Jovanović i Lepe Brene: Otkrio da je živeo kod Saše Popovića i izneo detalje

Žika Jakšić o odnosu Suzane Jovanović i Lepe Brene: Otkrio da je živeo kod Saše Popovića i izneo detalje

Mondo pre 1 dan
Žika Jakšić stigao je u studio Granda na snimanje nove epizode Nikad nije kasno, a odmah je progovorio odokumentarcu koji je snimljen za godišnjicu smri Saše Popovića, ali i o Breni i Suzani. Na pitanje da li se možda čuo sa ministrom Ivicom Dačićem, on… »
"Pod terapijama je" Žika Jakšić otkrio da li se čuo sa Ivicom Dačićem, pa progovorio o Saši Popoviću: "Spavao sam kod njega"…

"Pod terapijama je" Žika Jakšić otkrio da li se čuo sa Ivicom Dačićem, pa progovorio o Saši Popoviću: "Spavao sam kod njega"…

Blic pre 1 dan
Lekari su jutros saopštili da je stanje Ivice Dačića i dalje izuzetno teško, ali zahvaljujući hitnim merama njegovo stanje je delimično stabilizovano. U jednom trenutku Dačić je počeo samostalno da diše, ali je kasnije ponovo priključen na mehaničku… »
"Spavao sam kod njega, teško je opisati te emocije" Žika Jakšić otkrio šta je sve radio sa Popovićem prvih deset godina…

"Spavao sam kod njega, teško je opisati te emocije" Žika Jakšić otkrio šta je sve radio sa Popovićem prvih deset godina…

Kurir pre 1 dan
Žika Jakšić otkrio je da li se čuo sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem, nakon što je završio u bolnici sa teškom upalom pluća. Žika je osim toga, govorio i o Saši Ppopoviću. "Raspoloženo sam, vedro i dobro. Nova emisija, nova energija… »

Vesti dana »