Povezane vesti
Jurić o nestanku autističnog mladića u Zrenjaninu: Sistem "Pronađi me" se ne pokreće za punoletne osobe
Euronews 26.02.2026
Nakon osam dana neizvesnosti, potrage i nade, u centru Zrenjanina pronađeno je telo devetnaestogodišnjeg mladića sa razvojnim problemima. Građani su ogorčeni, porodica slomljena, a javnost postavlja pitanje da li je sistem mogao da reaguje brže i… »
"Hajde da razgovaramo": Zašto nije aktiviran sistem „Pronađi me“ prilikom nestanka mladića iz Zrenjanina
Euronews 26.02.2026
Emisija "Hajde da razgovaramo" donosi svež pristup aktuelnim temama iz svakodnevnog života. Gledaoci Euronews Srbije mogu svakog radnog dana od 16.00 do 17.30 da uživaju u razgovorima koji se tiču porodice, društva, psihologije, ekonomije i drugih… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 87 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku: Požar kod nuklearne elektrane Barakah u UAE nakon napada dronom, oglasila se IAEA
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Rukometaši Srbije uprkos porazu od Mađarske osigurali plasman na Svetsko prvenstvo
Serbian News Media pre 12 minutajoš 46 povezanih