Povezane vesti
Iz Beograda do Budimpešte za 2 sata i 40 minuta! Od danas otvorena pruga za teretni saobraćaj
Kurir pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas kreće teretni saobraćaj na pruzi od Beograda do Budimpešte. Kako je predsednik naveo, pruga za putnički saobraćaj bi trebalo da bude otvorena do kraja marta. - Sutra kreće teretni saobraćaj… »
Vučić: Krajem marta kreće putnički saobraćaj na pruzi Beograd-Budimpešta (video)
Blic pre 2 dana
Vučić veruje da će pruga za putnički saobraćaj biti otvorena do kraja marta Putnici će od Novog Sada do centra Budimpešte stići za dva sata i pet minuta Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra kreće teretni saobraćaj na pruzi od Beograda… »
Vozom brže nego avionom: Od Beograda do Budimpešte uskoro za 2 sata i 45 minuta
B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra kreće teretni saobraćaj na pruzi od Beograda do Budimpešte, a da veruje da će pruga biti otvorena za putnički saobraćaj do kraja marta. "Sutra kreće teretni saobraćaj Beograd-Budimpešta, 5. marta… »
Vučić: Sutra puštanje u rad brze pruge Beograd–Budimpešta, do kraja marta i putnički saobraćaj
Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. "Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj", rekao je Vučić za Radio-televiziju… »
Sutra puštanje u saobraćaj pruge Beograd-Budimpešta: Za putnički saobraćaj u martu
Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove pruge od Beograda do Budimpešte. "Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putnički saobraćaj", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije u Astani… »
Vučić: Brza pruga Beograd–Budimpešta se sutra pušta u saobraćaj, za putnike od kraja marta
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. „Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj“, rekao je Vučić za Radio-televiziju… »
Pruga Beograd–Budimpešta sutra se pušta u saobraćaj, za putnike u martu
Moj Novi Sad pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. – Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj – rekao je Vučić za… »
Sutra kreće teretni saobraćaj na pruzi Beograd-Budimpešta, do kraja marta putnički
Politika pre 1 dan
Iz Novog Sada za dva sata i pet minuta u centar Budimpešte. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra kreće teretni saobraćaj na pruzi od Beograda do Budimpešte, a da veruje da će pruga biti otvorena za putnički saobraćaj do kraja marta… »
Vučić: Sutra puštanje u saobraćaj nove pruge Beograd-Budimpešta, do kraja marta i za putnike
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. "Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj", rekao je Vučić za Radio-televiziju… »
Vučić: Sutra puštanje u saobraćaj nove pruge Beograd-Budimpešta, do kraja marta i za putnike
Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. "Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj", rekao je Vučić za Radio-televiziju… »
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se najkasnije sutra očekuje puštanje u saobraćaj nove brze pruge od Beograda do Budimpešte. „Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj“, rekao je Vučić za Radio-televiziju… »
Radio sto plus pre 1 dan
“Do kraja marta sam uveren da ćemo otvoriti prugu i za putni saobraćaj”, rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije u Astani, gde boravi u dvodnevnoj poseti Kazahstanu. Prema ranijim najavama, putovanje od Beograda do Budimpešte brzom prugom trajaće oko… »
Vučić za sutra najavio puštanje u saobraćaj nove pruge Beograd-Budimpešta, do kraja marta i za putnike
Nova pre 1 dan
Vesti dana »
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Tužilaštvo mora da reaguje o navodima da se BIA interesovala za VST
Danas pre 2 satajoš 2 povezane