Povezane vesti

Evo zašto je ministarka Dubravka Đedović morala da se odvoji od ćerke koja ima 6 meseci: "Teški razgovori..."

Evo zašto je ministarka Dubravka Đedović morala da se odvoji od ćerke koja ima 6 meseci: "Teški razgovori..."

Telegraf pre 1 dan
Dubravka Đedović Handanović, ministarka rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, podelila je emotivne trenutke nakon što se prvi put razdvojila od svoje ćerke, koju je dobila sa kompozitorom Damirom Handanovićem, 5. septembra 2025. godine. Na… »
"Sav umor je prestao kad sam je ugledala" Evo zašto je ministarka Dubravka morala da se razdvoji od ćerkice, koja ima 6…

"Sav umor je prestao kad sam je ugledala" Evo zašto je ministarka Dubravka morala da se razdvoji od ćerkice, koja ima 6…

Blic pre 1 dan
Na Instagramu je podelila emotivne utiske o povratku iz Amerike i susretu sa ćerkom. Istakla je da je tokom trudnoće nastavila sa radom i poručila da je moguće uskladiti karijeru i porodicu. Dubravka Đedović Handanović, ministarka rudarstva i energetike… »
"Sav umor nestaje kada sam je videla": Ministarka Đedović Handanović, posle važnog puta u Ameriku, požurila da uzme svoju bebu…

"Sav umor nestaje kada sam je videla": Ministarka Đedović Handanović, posle važnog puta u Ameriku, požurila da uzme svoju bebu…

Kurir pre 1 dan
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović vratila se iz SAD gde je imala važne sastanke i nije mogla da dočeka da se vrati kući i u naručje uzme šestomesečnu ćerkicu. Kako navodi, bio je to prvi put da se na duže vreme odvojila od… »

Vesti dana »