Povezane vesti
Skandal trese estradu: Bivši Mine Kostić otkrio šta mu je branila, morao je da uključi i institucije
Kurir pre 28 dana
Pevačica Mina Kostić iz braka sa kolegom Igorom X ima ćerku Anastasiju. Sada je pevač posle mnogo godina progovorio o krahu braka i šokirao detaljima. - U jednom trenutku mi je branila da viđam ćerku, pa sam ja uključio i socijalnu službu- rekao je on za… »
"Branila mi je da viđam ćerku" Bivši muž Mine Kostić šokirao detaljima iz odnosa: "Uključila se socijalna služba"
Blic pre 29 dana
Danas su odnosi između bivših supružnika korektni i pomažu jedno drugom kada mogu Igor je istakao da želi Mini uspeh i sreću, jer je to važno i za njihovu ćerku Pevačica Mina Kostić iz braka sa kolegom Igorom X ima ćerku Anastasiju. Sada je pevač posle… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku razgovori sa odgovornima Filozofskog fakulteta o smrti devojke
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
Brnabić sazvala hitnu sednicu Odbora za obrazovanje nakon smrti devojke na Filozofskom, rektorka Nikolić: Zabrinuti smo i stalo nam je do naših univerziteta
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Ćulibrk: Državi odgovara da cena goriva bude što viša da bi punila budžet
N1 Info pre 17 minutajoš 126 povezanih
Rubio: Bezbednosne garancije Kijevu stupaju na snagu tek posle okončanja sukoba
Vesti online pre 52 minutajoš 28 povezanih
Orkansko nevreme u Hrvatskoj ruši sve pred sobom: Razoreno 40 osnovnih i srednjih škola, kao i 24 vrtića
Euronews pre 1 satjoš 51 povezana