Povezane vesti
Pomirili se Tramp i gradonačelnik Njujorka: Mamdani u Beloj kući imao "produktivan sastanak" sa predsednikom (foto)
Kurir pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Tramp i Mamdani oči u oči; Zakopali ratne sekire? FOTO
B92 pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sa Trampom u Beloj kući
Politika pre 23 dana
„Mislim da je zapravo dobar momak, često razgovaram sa njim, loša politika, ali dobar čovek” – rekao je Tramp. VAŠINGTON – Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani po drugi put razgovarao sa Trampom u Beloj kući
Euronews pre 23 dana
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u okviru njihovog drugog zvaničnog razgovora od Mamdanijeve pobede na izborima u novembru. "Imao sam produktivan sastanak sa… »
Tramp će se sastati sa gradonačelnikom Njujorka u Beloj kući
Politika pre 23 dana
Tramp je obustavio finansiranje ključnih infrastrukturnih projekata u gradu, uključujući tunel Gejtvej, pre nego što je konačno popustio. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp planira da se kasnije danas u Beloj kući sastane sa gradonačelnikom… »
Vesti dana »
22. dan rata na Bliskom istoku: Tramp dao ultimatum Iranu od 48 sati za otvaranje Ormuza, rakete pogodile izraelske gradove Dimonu i Arad
Nedeljnik pre 21 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, evo kakvo nas vreme očekuje danas
Danas pre 56 minutajoš 15 povezanih
„Jeb*ću ti celu familiju“, bivši igrač Budućnosti skandalozno uvredio Dončića na srpskom: Luka potpuno poludeo na parketu, umalo eskalacija u dvorani!
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih
Danas su Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se zapravo mese mladenčići
Nova pre 21 minutajoš 15 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih