Povezane vesti

Pomirili se Tramp i gradonačelnik Njujorka: Mamdani u Beloj kući imao "produktivan sastanak" sa predsednikom (foto)

Pomirili se Tramp i gradonačelnik Njujorka: Mamdani u Beloj kući imao "produktivan sastanak" sa predsednikom (foto)

Kurir pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Tramp i Mamdani oči u oči; Zakopali ratne sekire? FOTO

Tramp i Mamdani oči u oči; Zakopali ratne sekire? FOTO

B92 pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sa Trampom u Beloj kući

Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sa Trampom u Beloj kući

Politika pre 22 sata
„Mislim da je zapravo dobar momak, često razgovaram sa njim, loša politika, ali dobar čovek” – rekao je Tramp. VAŠINGTON – Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani po drugi put razgovarao sa Trampom u Beloj kući

Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani po drugi put razgovarao sa Trampom u Beloj kući

Euronews pre 22 sata
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u okviru njihovog drugog zvaničnog razgovora od Mamdanijeve pobede na izborima u novembru. "Imao sam produktivan sastanak sa… »
Tramp će se sastati sa gradonačelnikom Njujorka u Beloj kući

Tramp će se sastati sa gradonačelnikom Njujorka u Beloj kući

Politika pre 24 sata
Tramp je obustavio finansiranje ključnih infrastrukturnih projekata u gradu, uključujući tunel Gejtvej, pre nego što je konačno popustio. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp planira da se kasnije danas u Beloj kući sastane sa gradonačelnikom… »

Vesti dana »