Povezane vesti
Pomirili se Tramp i gradonačelnik Njujorka: Mamdani u Beloj kući imao "produktivan sastanak" sa predsednikom (foto)
Kurir pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Tramp i Mamdani oči u oči; Zakopali ratne sekire? FOTO
B92 pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas u Beloj kući sa gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. Mamdani je izjavio danas da je imao produktivan sastanak sa Trampom o planovima za proširenje stambene izgradnje u Njujorku. "Imao sam… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sa Trampom u Beloj kući
Politika pre 22 sata
„Mislim da je zapravo dobar momak, često razgovaram sa njim, loša politika, ali dobar čovek” – rekao je Tramp. VAŠINGTON – Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u… »
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani po drugi put razgovarao sa Trampom u Beloj kući
Euronews pre 22 sata
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani sastao se danas sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom u Beloj kući, u okviru njihovog drugog zvaničnog razgovora od Mamdanijeve pobede na izborima u novembru. "Imao sam produktivan sastanak sa… »
Tramp će se sastati sa gradonačelnikom Njujorka u Beloj kući
Politika pre 24 sata
Tramp je obustavio finansiranje ključnih infrastrukturnih projekata u gradu, uključujući tunel Gejtvej, pre nego što je konačno popustio. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp planira da se kasnije danas u Beloj kući sastane sa gradonačelnikom… »
Vesti dana »
Policija opkolila zgradu u centru Podgorice u kojoj živi Aco Đukanović
Danas pre 1 satjoš 31 povezana
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Poljoprivrednik: Pušteni smo iz policije, blokiramo i tokom vikenda - hakovali nam Vajber pa se širi lažna informacija
N1 Info pre 6 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste „Aleksandar Vučić – Knjaževac, naša porodica“
Ist media pre 4 satijoš 27 povezanih
(Tvitovi) „kapa dole za bogoljuba markovića“: Dok hvale igrača Mege, navijači besni zbog neigranja pojedinih košarkaša iz Evrolige!
Hot sport pre 11 minutajoš 27 povezanih