Povezane vesti

Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: "Budila sam se pored njega i druge žene, tukao je, šišao, i sekao nožem"

Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: "Budila sam se pored njega i druge žene, tukao je, šišao, i sekao nožem"

Mondo pre 6 sati
Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana je izneo ozbiljne optužbe na račun bivše supruge S.S i ćerke Vaske. Aca je izjavio da ga je bivša supruga varala sa učenikom, nakon čega je rešila da se oglasi… »
"Sekao ju je nožem na moje oči, povuče liniju u toaletu pa me pretuče!" Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: Budila sam se…

"Sekao ju je nožem na moje oči, povuče liniju u toaletu pa me pretuče!" Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: Budila sam se…

Kurir pre 7 sati
Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana je izneo ozbiljne optužbe na račun bivše supruge S.S i ćerke Vaske. Aca je izjavio da ga je bivša supruga varala sa učenikom, nakon čega je rešila da se oglasi… »
"Sekao je nožem na moje oči, mene je pretukao." Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: "Ima ožiljke i danas..."

"Sekao je nožem na moje oči, mene je pretukao." Novo oglašavanje ćerke Ace Amadeusa: "Ima ožiljke i danas..."

Telegraf pre 7 sati
Porodična drama člana Amadeus benda, Aleksandra Stanimirovića, poznatijeg kao Aca Amadeus, poslednjih dana potresa javnost nakon što su u medijima iznete međusobne optužbe njega i članova njegove porodice. Nakon što je muzičar optužio bivšu suprugu za… »
Ćerka Ace Amadeusa iznela strašne optužbe na račun oca: Progovorila i o intimnom snimku svoje majke

Ćerka Ace Amadeusa iznela strašne optužbe na račun oca: Progovorila i o intimnom snimku svoje majke

Mondo pre 9 sati
Poslednjih par dana sva dešavanja pod estradnim nebom ostala su u senci javnog prepucavanja Ace Amadeusa i na drugoj strani njegove bivše žene i ćerke, a sav prljav veš je iznela i jedna i druga strana Sada je progovorila i ćerka Aleksandra Stanimrovića… »
"Čuje se: 'Bravo, profesorka!'" Aca progovorio o snimku bivše žene, a ćerka je brani: "Moja mama svu decu..."

"Čuje se: 'Bravo, profesorka!'" Aca progovorio o snimku bivše žene, a ćerka je brani: "Moja mama svu decu..."

Telegraf pre 10 sati
Poslednjih dana estrada bruji o sukobu između Ace Amadeusa i njegove bivše supruge, a u javno prepucavanje uključila se i njihova ćerka Vaska Stanimirović, koja je otvoreno stala uz majku. Vaska je sada iznela niz tvrdnji na račun oca, naglašavajući da… »
"Čuje se kad kaže: 'Bravo profesorka'" Aca Amadeus o intimnom snimku bivše žene, odgovorio ćerki: "Ne može da zna jesam li…

"Čuje se kad kaže: 'Bravo profesorka'" Aca Amadeus o intimnom snimku bivše žene, odgovorio ćerki: "Ne može da zna jesam li…

Blic pre 10 sati
Porodica Stanimirović je u javnosti zbog međusobnih optužbi između Ace Amadeusa i njegove ćerke Vaske. Aca tvrdi da ima snimak koji dokazuje aferu njegove bivše žene sa učenikom i poruke kao dokaz. Međusobne optužbe članova porodice Stanimirović ne… »
"Ona ne može da zna da li je ispod majke bio učenik ili ja!" Aca Amadeus odgovorio na stravične optužbe ćerke - Odmah mu je…

"Ona ne može da zna da li je ispod majke bio učenik ili ja!" Aca Amadeus odgovorio na stravične optužbe ćerke - Odmah mu je…

Kurir pre 11 sati
Poslednjih par dana sva dešavanja pod estradnim nebom ostala su u senci javnog prepucavanja Ace Amdeusa i na drugoj strani njegove bivše žene i ćerke. Prljav veš na izvol'te stavila je i jedna i druga strana, a međusobne optužbe podelile su i javnost… »
Ekskluzivno danas u Pulsu Srbije! Aca Amadeus po prvi put odgovara na optužbe supruge i ćerke

Ekskluzivno danas u Pulsu Srbije! Aca Amadeus po prvi put odgovara na optužbe supruge i ćerke

Kurir pre 12 sati
"Odrekao sam se ćerke, imovinu ostavljam deci mog brata" Aca Amadeus nedavno zaprepastio javnost tvrdnjama o bivšoj ženi, a…

"Odrekao sam se ćerke, imovinu ostavljam deci mog brata" Aca Amadeus nedavno zaprepastio javnost tvrdnjama o bivšoj ženi, a…

Blic pre 16 sati
Njegova bivša žena je demantovala te optužbe i javno se oglasila povodom slučaja. Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, optužio je bivšu suprugu za prevaru sa njenim učenikom. Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus nedavno je… »
"Odrekao sam se ćerke, nema ništa od imovine": Aca Amadeus presekao, skandal ne jenjava

"Odrekao sam se ćerke, nema ništa od imovine": Aca Amadeus presekao, skandal ne jenjava

Mondo pre 15 sati
Aleksandar Stanimirović, poznatiji u javnosti kao Aca Amadeus, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon što je izneo ozbiljne optužbe na račun bivše supruge. Nakon burnog razvoda, muzičar je najpre govorio o navodnoj upotrebi nedozvoljenih supstanci, a… »
"Odrekao sam se ćerke, svu imovinu ostavljam..." Aca Amadeus nakon razvoda doneo ovu šok odluku

"Odrekao sam se ćerke, svu imovinu ostavljam..." Aca Amadeus nakon razvoda doneo ovu šok odluku

Telegraf pre 15 sati
Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, nedavno je izneo šokantne optužbe na račun svoje bivše supruge - da ga je navodno prevarila sa učenikom. Njegova bivša žena se ubrzo oglasila i demantovala navode, a prošle godine kada su se njih dvoje… »
"Odrekao sam se ćerke, imovinu ostavljam deci mog brata" Aca Amadeus optužio ženu da se drogira, naslednica stala na njenu…

"Odrekao sam se ćerke, imovinu ostavljam deci mog brata" Aca Amadeus optužio ženu da se drogira, naslednica stala na njenu…

Kurir pre 17 sati
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda", za Kurir je izneo šok tvrdnje da ga je bivša supruga dok su bili zajedno prevarila sa svojim učenikom. On je to, kako nam je ispričao, kasnije saznao kada mu je poslat snimak… »

Vesti dana »