Povezane vesti

Priča Mie Borisavljević od koje podilazi jeza, usledila tragedija: "u snovima mi se javila pokojna baba i rekla: Sledeće…

Priča Mie Borisavljević od koje podilazi jeza, usledila tragedija: "u snovima mi se javila pokojna baba i rekla: Sledeće…

Blic 27.02.2026
Godinu dana kasnije, tačno 7. jula, njen otac je preminuo, a Ema se rodila dok je napolju bio sneg i nosila je roze skafander. Najbolniji trenutak za pevačicu bio je gubitak oca, kojem se oprostila kroz san pre njegove smrti. Pevačica Mia Borisavljević… »
Mia Borisavljević stalno sanja pokojnu baku koja joj govori šta će se dešavati: San sa njenom ćerkom nikad zaboraviti neće…

Mia Borisavljević stalno sanja pokojnu baku koja joj govori šta će se dešavati: San sa njenom ćerkom nikad zaboraviti neće…

Kurir 27.02.2026
Mia Borisavljević progovorila je o malo čudnom trenutku u životu, a to su njeni snovi u kojima joj dolazi pokojna baka koja joj povremeno govori šta će se dešavati na ovom svetu. Trenutak koji nikada neće zaboraviti iz razgovora sa bakom u snovima, je… »
"U snovima mi se javlja pokojna baka, govori mi šta će se dešavati" – pevačica ispričala nesvakidašnju situaciju

"U snovima mi se javlja pokojna baka, govori mi šta će se dešavati" – pevačica ispričala nesvakidašnju situaciju

Telegraf 27.02.2026
Pevačica Mia Borisavljević gostovala je u jednoj emisiji, gde je govorila o pokojnoj baki, koja joj se javlja u snovima. Pred kamerama je ispričala jednu nesvakidašnju situaciju, kada joj se u snovima javilo da će dobiti ćerkicu Emu. Mia Borisavljević se… »

Vesti dana »

Vučić: Srbija četvrta u Evropi po rastu, cilj top tri do kraja godine

Vučić: Srbija četvrta u Evropi po rastu, cilj top tri do kraja godine

Bloomberg Adria pre 51 minutajoš 39 povezanih
Poznat najverovatniji naslednik Kira Starmera

Poznat najverovatniji naslednik Kira Starmera

B92 pre 36 minutajoš 51 povezana
Danas nestabilno vreme

Danas nestabilno vreme

RTV Novi Pazar pre 26 minutajoš 37 povezanih