Povezane vesti
Priča Mie Borisavljević od koje podilazi jeza, usledila tragedija: "u snovima mi se javila pokojna baba i rekla: Sledeće…
Blic pre 13 sati
Godinu dana kasnije, tačno 7. jula, njen otac je preminuo, a Ema se rodila dok je napolju bio sneg i nosila je roze skafander. Najbolniji trenutak za pevačicu bio je gubitak oca, kojem se oprostila kroz san pre njegove smrti. Pevačica Mia Borisavljević… »
Mia Borisavljević stalno sanja pokojnu baku koja joj govori šta će se dešavati: San sa njenom ćerkom nikad zaboraviti neće…
Kurir pre 15 sati
Mia Borisavljević progovorila je o malo čudnom trenutku u životu, a to su njeni snovi u kojima joj dolazi pokojna baka koja joj povremeno govori šta će se dešavati na ovom svetu. Trenutak koji nikada neće zaboraviti iz razgovora sa bakom u snovima, je… »
"U snovima mi se javlja pokojna baka, govori mi šta će se dešavati" – pevačica ispričala nesvakidašnju situaciju
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Mia Borisavljević gostovala je u jednoj emisiji, gde je govorila o pokojnoj baki, koja joj se javlja u snovima. Pred kamerama je ispričala jednu nesvakidašnju situaciju, kada joj se u snovima javilo da će dobiti ćerkicu Emu. Mia Borisavljević se… »
Vesti dana »
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 4 minutajoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Tužilaštvo mora da reaguje o navodima da se BIA interesovala za VST
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Mitrović: Možda nas je omela želja da se dokažemo pred domaćom publikom, pokušaćemo da ih iznenadimo na njihovom terenu (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 3 povezane