Povezane vesti
Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a
Biznis u regionu pre 24 dana
Novi predsednik Srpske asocijacije menadžera je Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Na 19. izbornoj Skupštini SAM-a izabrani su i članovi Upravnog odbora. Dragomir Kostić je… »
Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a: Izabrani i novi članovi Upravnog odbora
BizLife pre 23 dana
Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Kostić će poziciju… »
Nova era za srpske menadžere: Evo ko su novi lideri i kakve promene se očekuju
Kurir pre 23 dana
Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Kostić će poziciju… »
Dragomir Kostić novi predsednik Srpske asocijacije menadžera
Blic pre 23 dana
Dragomir Kostić je izabran za novog predsednika Srpske asocijacije menadžera na mandat od tri godine Novoizabrani Upravni odbor čini više istaknutih menadžera i stručnjaka iz različitih kompanija i sektora Srpska asocijacija menadžera održala je sinoć… »
Dragomir Kostić novi predsednik Srpske asocijacije menadžera: Prioriteti usklađeni sa trendovima poslovanja
Telegraf pre 24 dana
Održana XIX godišnja skupština Srpske asocijacije menadžera
Nedeljnik pre 24 dana
Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a, izabrani novi članovi Upravnog odbora
Biznis.rs pre 24 dana
ODRŽANA XIX GODIŠNJA SKUPŠTINA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA. Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u… »
Dragomir Kostić izabran za predsednika Srpske asocijacije menadžera
Danas pre 24 dana
Na 19. izbornoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) za predsednika je danas izabran generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic grupa) Dragomir Kostić, koji će u naredne tri godine predvoditi najveće… »
Vesti dana »
Prva ljubav Radoja Čupića bila je čuvena srpska političarka: Glumac je o vezi s njom javno govorio
Kurir pre 2 minutajoš 30 povezanih
Pilot i kopilot poginuli na licu mesta! Detalji jezive nesreće u Njujorku, kontrolor leta vikao "Stani", ali bilo je prekasno: Stjuardesa izletela iz aviona na sedištu i - čudom preživela! (foto, video)
Blic pre 57 minutajoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio „potpunim uništenjem“ Irana, Teheran najavljuje odgovor ako budu pogođena energetska postrojenja
Insajder pre 47 minutajoš 19 povezanih
Kako upisati dete u prvi razred preko eUprave: počelo zakazivanje termina za testiranje
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 17 povezanih
Otkriveno na koji poznati kafić je bačen molotovljev koktel na Vračaru: Popucala stakla na izlogu
Nova pre 47 minutajoš 18 povezanih