Povezane vesti

Dragomir Kostić novi predsednik Srpske asocijacije menadžera

Biznis u regionu pre 12 sati
Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Dragomir Kostić je iskusni… »
Nova era za srpske menadžere: Evo ko su novi lideri i kakve promene se očekuju

Nova era za srpske menadžere: Evo ko su novi lideri i kakve promene se očekuju

Kurir pre 15 sati
Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Kostić će poziciju… »
Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a: Izabrani i novi članovi Upravnog odbora

Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a: Izabrani i novi članovi Upravnog odbora

BizLife pre 15 sati
Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic Grupa). Kostić će poziciju… »

Blic pre 16 sati
Dragomir Kostić je izabran za novog predsednika Srpske asocijacije menadžera na mandat od tri godine Novoizabrani Upravni odbor čini više istaknutih menadžera i stručnjaka iz različitih kompanija i sektora Srpska asocijacija menadžera održala je sinoć… »
Dragomir Kostić novi predsednik Srpske asocijacije menadžera: Prioriteti usklađeni sa trendovima poslovanja

Dragomir Kostić novi predsednik Srpske asocijacije menadžera: Prioriteti usklađeni sa trendovima poslovanja

Telegraf pre 16 sati
Održana XIX godišnja skupština Srpske asocijacije menadžera

Održana XIX godišnja skupština Srpske asocijacije menadžera

Nedeljnik pre 17 sati
Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a, izabrani novi članovi Upravnog odbora

Dragomir Kostić novi predsednik SAM-a, izabrani novi članovi Upravnog odbora

Biznis.rs pre 18 sati
ODRŽANA XIX GODIŠNJA SKUPŠTINA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA. Srpska asocijacija menadžera održala je XIX izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsednika Udruženja izabran Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u… »
Dragomir Kostić izabran za predsednika Srpske asocijacije menadžera

Dragomir Kostić izabran za predsednika Srpske asocijacije menadžera

Danas pre 1 dan
Na 19. izbornoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) za predsednika je danas izabran generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Brands (Atlantic grupa) Dragomir Kostić, koji će u naredne tri godine predvoditi najveće… »

Vesti dana »