Povezane vesti

Naš muzičar umalo izgoreo u kombiju, sina imao na jedan dan: "Ostao sam bez kože od kolena do nožnih prstiju"

Naš muzičar umalo izgoreo u kombiju, sina imao na jedan dan: "Ostao sam bez kože od kolena do nožnih prstiju"

Telegraf 27.02.2026
Priča o našoj najstarijoj rok grupi, YU grupa, traje više od pola veka, ali život njenog osnivača Žike Jelića zvuči kao filmski scenario - pun dramatičnih obrta, teških trenutaka i neverovatnih anegdota. Njegova lična priča traje duže od 83 godine. U nju… »
Naš muzičar umalo živ izgoreo u kombiju sina imao samo na jedan dan: Ostao bez kože od kolena do nožnih prstiju

Naš muzičar umalo živ izgoreo u kombiju sina imao samo na jedan dan: Ostao bez kože od kolena do nožnih prstiju

Blic 27.02.2026
Zbog povrede iz 1981. godine bend nije nastupao šest godina, sve do hita 'Od zlata jabuka'. Ima dve ćerke, Anu i Tamaru, a kroz šalu priča da je zbog administrativne greške jedan dan imao sina. Priča o našoj najstarijoj rok grupi, "YU grupi", traje više… »
Umalo živ izgoreo u kombiju, sina imao samo jedan dan: Neverovatna ispovest poznatog muzičara: Od kolena do prstiju ostao sam…

Umalo živ izgoreo u kombiju, sina imao samo jedan dan: Neverovatna ispovest poznatog muzičara: Od kolena do prstiju ostao sam…

Kurir 27.02.2026
Bila jednom tri brata i imala dara za muziku... Tako počinje priča koja traje evo već više od 50 godina. To je priča o našoj najstarijoj rok grupi Ju grupi i njenom ogromnom kulturološkom značaju za celu zemlju. Priču je, iz svog ugla, ispričao… »

Vesti dana »