Povezane vesti

Maja Marinković kupila penthaus Otkriveno kako izgleda njena luksuzna nekretnina: "Planira da uzme još jedan"

Maja Marinković kupila penthaus Otkriveno kako izgleda njena luksuzna nekretnina: "Planira da uzme još jedan"

Blic pre 1 dan
Izrazio je razočaranje Majinim odnosom prema Janjušu i njenim reakcijama u Beloj kući. Boža je otkrio da je dobijao preteće poruke od oca Dače Virijevića zbog toga što je Maju uzimao u zaštitu. Bivši učesnik rijalitija Boža Džons otkrio je nepoznate… »
Ovaj muškarac je bio u stanu Maje Marinković: Opisao kako izgleda luksuzna nekretina: Ja sam jedini!

Ovaj muškarac je bio u stanu Maje Marinković: Opisao kako izgleda luksuzna nekretina: Ja sam jedini!

Kurir pre 1 dan
Boža Džons, je kako kaže, jedini koji je ušao u luksuznu nekretninu Maje Marinković, a sada je gostovao u emisiji Pitam za druga, gde je otkrio kako izgleda Majina nekretnina. - Kako je lep Majin stan. Planiraju da kupe ove ili sledeće godine još jedan… »
Ovaj muškarac iz Zadruge je jedini bio kod Maje Marinković u stanu: Otkrio kako izgleda njen penthaus

Ovaj muškarac iz Zadruge je jedini bio kod Maje Marinković u stanu: Otkrio kako izgleda njen penthaus

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti igrač Boža Džons gostovao je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, gde je otkrio kako izgleda stan aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković u Beogradu. Kako ističe, on je jedini od zadrugara koji je bio u njenom domu. - Kako je lep… »

Vesti dana »