Povezane vesti

Pevač (37) dobio šesto dete! Za sina izabrao dominantno ime, čestitke pljušte: "Hvala ženo moja"

Pevač (37) dobio šesto dete! Za sina izabrao dominantno ime, čestitke pljušte: "Hvala ženo moja"

Blic pre 4 sati
Sa suprugom Ines ima tri sina i ćerku, dok iz prvog braka ima još jednu ćerku. Pevač je poznat po pesmi 'Crno meče', koju je snimio sa 16 godina i od koje i dalje živi. Pevač Deni Boneštaj (37) danas je dobio šesto dete. Naime, supruga pevača je na svet… »
Pevač koji živi 20 godina od jedne pesme dobio šesto dete! Za sina izabrao moćno ime, a sad se oglasio: "Hvala ženo moja"

Pevač koji živi 20 godina od jedne pesme dobio šesto dete! Za sina izabrao moćno ime, a sad se oglasio: "Hvala ženo moja"

Kurir pre 4 sati
Pevač Deni Boneštaj (37) danas je dobio šesto dete. Naime, supruga pevača je na svet donela sina. Porodica je postala bogatija za još jednog dečaka, a ponosni tata nasledniku je dao ime Lav. Ime Lav (latinski: Leo, što znači „lav“) simbolizuje snagu… »
Naš pevač (37) dobio 6. dete! Za naslednika izabrao ime sa jakom simbolikom: "Hvala ženo moja"

Naš pevač (37) dobio 6. dete! Za naslednika izabrao ime sa jakom simbolikom: "Hvala ženo moja"

Telegraf pre 4 sati
Pevač Deni Boneštaj(37) danas je dobio šesto dete. Njegova supruga i on dobili su sina, a dečaku su ponosni roditelji dali ime Lav. Ime ima jaku simboliku i označava snagu, hrabrost i kraljevski autoritet. - Dobrodošao Lave moj, hvala ženo moja - napisao… »
"Recept za srećan brak ide ovako: svake godine po jedno dete, žena je kod kuće, ti radiš, donosiš pare i svima lepo"

"Recept za srećan brak ide ovako: svake godine po jedno dete, žena je kod kuće, ti radiš, donosiš pare i svima lepo"

Nova pre 11 sati
Pevač Deni Boneštaj se pre dvadeset godina proslavio hitom "Crno meče", a mnogo pažnje privukao je i zbog velike porodice. Deni je sa prvom suprugom dobio jedno dete, a sa drugom četvoro, dok je peto na putu. Zanimljivo je i to da se njegova bivša i… »
Pevač ima petoro dece sa dve žene: Uskoro će dobiti šestog naslednika: "Recept za brak je svake godine po jedno"

Pevač ima petoro dece sa dve žene: Uskoro će dobiti šestog naslednika: "Recept za brak je svake godine po jedno"

Blic pre 14 sati
Deni Boneštaj je poznat po pesmi 'Crno meče' i danas je rekorder po broju dece na estradi Iz prvog braka ima ćerku, a sa sadašnjom suprugom Ines četvoro dece; porodica mu se stalno uvećava. Pevač Deni Boneštaj proslavio se pre 20 godina pesmom "Crno… »
Stiže šesto dete: Pevač sa dve žene ima petoro dece, sada obavestio da stiže još jedan naslednik: Svake godine po jedno

Stiže šesto dete: Pevač sa dve žene ima petoro dece, sada obavestio da stiže još jedan naslednik: Svake godine po jedno

Kurir pre 13 sati
Deni Boneštaj nosi titulu rekordera na estradi po broju dece. Pevač iz prvog braka ima ćerku, dok sa sadašnjom suprugom Ines ima čak četvoro dece, tri sina Nasera, Leona i Lukijana i ćerku Hanu. Iako se mnogi pitaju kako uspeva da odgaja toliku porodicu… »

Vesti dana »