Povezane vesti
Luna se hitno oglasila sa Maldiva, usijao joj se telefon zbog nesporazuma: "Molim vas, ostavite me!"
Telegraf pre 15 sati
Bivši rijaliti učesnici i jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković trenutno uživaju na Maldivima, gde joj je Marko priredio iznenađenje povodom njenog predstojećeg 30. rođendana. Ipak, romantično putovanje izazvalo je pravu pometnju na društvenim mrežama… »
Lunu Đogani fanovi zatrpali porukama zbog nesporazuma, ona apeluje da joj ne pišu: "Nemojte, molim vas, da mi čestitate"
Blic pre 16 sati
Luna Đogani i Marko Miljković trenutno su na Maldivima gde slave Lunin predstojeći 30. rođendan. Fanovi su masovno čestitali Luni rođendan misleći da joj je danas Bivši rijaliti učesnici i jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković trenutno borave na… »
"Molim vas ostavite me" Luna se oglasila sa Maldiva: Stižu joj poruke, u pitanju je nesporazum
Kurir pre 16 sati
Luna Đogani sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, otišla je na odmor, na Maldive. Ona je svoje verne pratioce obavestila o ovom putovanju, a rekla je i da joj je ovo poklon za rođendan od supruga. I tu je došlo do nesporazuma! Luna je počela da dobija… »
Marko odveo Lunu na Maldive: Sačekalo je iznenađenje na krevetu - Ona otkrila kako su slagali ćerke i sve nasmejala do suza…
Blic pre 1 dan
Luna je na krevetu dočekala romantična poruka od Marka za rođendan Luna je nedavno govorila o braku i otkrila da li bi oprostila prevaru Bivši rijaliti učesnici i jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković trenutno borave na Maldivima odakle su se oglasili… »
Vesti dana »
"Možda ćemo prijateljski preuzeti Kubu" Otkriven Trampov pakleni plan za Kubu: Ostrvu preti nezapamćena katastrofa, a Amerika sprema konačan udarac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 2 satajoš 2 povezane