Povezane vesti

Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada zbog blokada poljoprivrednika

Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada zbog blokada poljoprivrednika

Serbian News Media pre 11 sati
Odbornička grupa pokreta Kreni-Promeni napustila je današnju sednicu Skupštine grada Beograda, na kojoj se raspravlja o rebalansu budžeta, u znak solidarnosti sa poljoprivrednicima koji protestuju širom Srbije i radnicima Apoteka Beograd. Lider pokreta… »
Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada Beograda

Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada Beograda

N1 Info pre 12 sati
Odbornička grupa pokreta Kreni-Promeni napustila je današnje zasedanje Skupštine grada Beograda na kojem se raspravlja o rebalansu budžeta, navodeći da to čini iz solidarnosti sa poljoprivrednicima koji protestuju širom Srbije, kao i sa radnicima Apoteka… »
Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada Beograda, otišli na blokade sa poljoprivrednicima

Odbornici Kreni-Promeni napustili sednicu Skupštine grada Beograda, otišli na blokade sa poljoprivrednicima

Nova pre 12 sati
Odbornička grupa pokreta Kreni-Promeni napustila je današnje zasedanje Skupštine grada Beograda na kojem se raspravlja o rebalansu budžeta, navodeći da to čini iz solidarnosti sa poljoprivrednicima koji protestuju širom Srbije, kao i sa radnicima Apoteka… »
Skupština grada Beograda: Opozicija o bezbednosti u saobraćaju, Apoteci Beograd i Šapićevim projektima, vlast o opoziciji

Skupština grada Beograda: Opozicija o bezbednosti u saobraćaju, Apoteci Beograd i Šapićevim projektima, vlast o opoziciji

Danas pre 12 sati
Početak današnje sednice Skupštine grada Beograda obeležilo je, osim standardnog nepojavljivanja gradonačelnika Aleksandra Šapića i napuštanje sednice od strane dve odborničke grupe – Kreni promeni i Mi snaga naroda. Iako su opozicioni odbornici govorili… »
Odbornici Kreni-promeni i Mi snaga naroda napustili sednicu Skupštine Beograda: Pridružuju se poljoprivrednicima

Odbornici Kreni-promeni i Mi snaga naroda napustili sednicu Skupštine Beograda: Pridružuju se poljoprivrednicima

Danas pre 13 sati
Odbirnici Kreni-promeni i Mi snaga naroda u Skupštini grada Beograda napustili su sednicu na kojoj se danas raspravlja o rebalansku budžeta. Nakon izlaganja Save Manojlovića, gradskog odbornika pokreta Kreni promeni svi odbornici tog pokreta napuatili su… »

Vesti dana »