Povezane vesti
„Pošaljite presudu Vučiću, on vam je tata“: Balijagić se svađao u sudnici, poručio da mu je taj proces nebitan
Danas pre 8 sati
Pošaljite ovu presudu vašem mentoru Aleksandru Vučiću, on je vama tata, kazao je Alija Balijagić (66) juče u Osnovnom sudu u Bijelom Polju, prenose Vijesti.me. To je rekao obraćajući se sudiji Radomiru Kljajeviću, pred kojim zajedno sa sugrađaninom… »
Dvostruki ubica Balijagić divljao u sudnici: "Sudite mi koliko hoćete, mogu 100 godina da dobijem"
Mondo pre 9 sati
Alija Balijagić, dvostruki ubica koji je već osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva brata i sestre Jovana i Milenke Madžgalj 24. oktobra 2024. u Sokocu, juče je doveden u Osnovi sud u Bijelom Polju u kom je počeo da viče i divlja, zbog čega je sudija… »
Pošaljite presudu Vučiću, on vam je tata: Alija Balijagić u sudnici napao sud
Sandžak haber pre 9 sati
POŠALJITE PRESUDU VUČIĆU, ON VAM JE TATA: Alija Balijagić u sudnici napao sud U Osnovnom sudu u Bijelom Polju juče je održano ročište protiv Alije Balijagića (66), višestruko osuđivanog lica koje već izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog dvostrukog… »
"Pucao sam iz humanih razloga!" Krvnik Balijagić divljao u sudnici: Jezivo priznanje o ubistvu brata i sestre!
Telegraf pre 9 sati
Hodnici Osnovnog suda u Bijelom Polju juče su bili poprište nesvakidašnjeg skandala. Alija Balijagić, čovek čije je ime mesecima sejalo strah širom Crne Gore i Srbije, ponovo je pokazao svoje pravo lice. Iako je već osuđen na maksimalnu kaznu od 40… »
Ubica Alija Balijagić divljao u sudnici: Ne zanima me ovo suđenje, možete da mi sudite koliko hoćete, neću da stojim pred vama!…
Kurir pre 10 sati
Alija Balijagić, dvostruki ubica koji je već osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva brata i sestre Jovana i Milenke Madžgalj 24. oktobra 2024. u Sokocu, juče je doveden u Osnovi sud u Bijelom Polju u kom je počeo da viče i divlja, zbog čega je sudija… »
Suđenje Aliji Balijagiću u Crnoj Gori: Ubica pominjao Aleksandra Vučića
Nova pre 11 sati
Pošaljite ovu presudu vašem mentoru Aleksandru Vučiću, on je vama tata - kazao je Alija Balijagić (66) juče u Osnovnom sudu u Bijelom Polju. To je rekao obraćajući se sudiji Radomiru Kljajeviću, pred kojim zajedno sa sugrađaninom Miloradom Zejakom (62)… »
Vesti dana »
Pretres imovine brata Mila Đukanovića u Nikšiću: Crnogorska policija na nogama
Mondo pre 46 minutajoš 31 povezana
Kako je tužilac iz Kruševca otkrio pritisak BIA na promenu izborne volje u VST
N1 Info pre 56 minutajoš 13 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 11 satijoš 19 povezanih
Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Borbenoj Srbiji "za dlaku" izmakla pobeda: Turska slavila posle drame u Pioniru
Euronews pre 12 minutajoš 27 povezanih