Povezane vesti
Vladimir Tagić za BBC: Yugo Florida 'ljubavno pismo ocu', a Sablja prekretnica
BBC News pre 14 sati
O studentskim protestima u Srbiji, dugotrajnom procesu snimanja filmova, suočavanju sa gubitkom roditelja, u intervjuu petkom govori reditelj Vladimir Tagić. Nema ničeg pretencioznog u Vladimiru Tagiću. To sam pomislio kada sam prvi put gledao… »
NIN pre 15 sati
Nema ničeg pretencioznog u Vladimiru Tagiću. To sam pomislio kada sam prvi put gledao televizijsku seriju Jutro će promeniti sve, koja je 39-godišnjeg srpskog režisera i scenaristu izbacila na površinu balkanske kinematografske scene. Govori o običnim… »
Vladimir Tagić za BBC: Yugo Florida ‘ljubavno pismo ocu’, a Sablja prekretnica
Danas pre 15 sati
Nema ničeg pretencioznog u Vladimiru Tagiću. To sam pomislio kada sam prvi put gledao televizijsku seriju Jutro će promeniti sve, koja je 39-godišnjeg srpskog režisera i scenaristu izbacila na površinu balkanske kinematografske scene. Govori o običnim… »
Radio 021 pre 15 sati
O studentskim protestima u Srbiji, dugotrajnom procesu snimanja filmova, suočavanju sa gubitkom roditelja, za BBC govori reditelj Vladimir Tagić. BBC/Iva Gajić Nema ničeg pretencioznog u Vladimiru Tagiću. To sam pomislio kada sam prvi put gledao… »
Vesti dana »
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana