Povezane vesti
"Čeda mi je bio nedostižan" Aca Kos otkrio kako ga je rođeni otac nagovorio da upozna Jovanovića: Volim ga!
Kurir 27.02.2026
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos, mesecima su glavna tema javnosti zbog njihovog odnosa. Oni su cimeri, a Čeda je jednom prilikom govorio o tome koliko mu je Kos bitan u životu. Sada, je Aca pričao o Jovanoviću i prisetio se trenutaka kada je mislio da je… »
"Čeda mi je bio nedostižan" Kos otkrio kako ga je otac nagovorio da upozna Jovanovića: Viđali smo se po gradu!
Telegraf 27.02.2026
Aca Kos nedavno je govorio o svom odnosu sa političarem Čedomirom Jovanovićem, a sada je otkrio detalje prvog susreta i prijateljstva koje traje godinama. Kos je ispričao da ga je inicijalno nagovorio otac da se obrati Jovanoviću: - Bio sam u jednoj… »
Vesti dana »
"Situacija alarmantna" Orban poručuje: Snabdevanje Mađarske gasom zasad nije ugroženo, ali oprez
Večernje novosti pre 8 minutajoš 26 povezanih
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 8 minutajoš 21 povezana
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Danas pre 18 minutajoš 12 povezanih
Aksios tvrdi: Iran, SAD i posrednici razgovaraju o 45-dnevnom primirju
Pravda pre 53 minutajoš 12 povezanih