Povezane vesti
Damir Čakar se prvi put obratio javnosti kao trener Partizana, pričao o ciljevima, mandatu, Zahidu...
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Partizana u subotu od 18:30 na stadionu u Humskoj dočekuju OFK Beograd u 25. kolu Superlige Srbije. Na klupi crno-belih je došlo do promene posle poraza u 178. večitom derbiju – Nenad Stojaković je dobio otkaz. Umesto njega, dosadašnji pomoćnik… »
Hendikep za Partizan: Povreda bitnog igrača u nezgodnom trenutku
Nova pre 13 sati
Damir Čakar, novi trener Partizana, otkrio je na koga neće moći da računa u narednom periodu. Partizan u subotu od 18.30 na svom stadionu u Humskoj igra protiv OFK Beograda u okviru 25. kola Superlige Srbije. Čakar je nedavno zamenio Nenada Stojakovića… »
Kakav je to bombarder bio! Danas je novi "spasitelj" Partizana, a o njegovim golovima se priča i 30 godina kasnije! (video)
Kurir pre 14 sati
FK Partizan prolazi kroz teške momente, a poslednji koji je platio cenu loših rezultata i poraza u 178. večitom derbiju je trener Nenad Stojaković. Stojaković se nedavno rastao sa Partizanom, a njegov naslednik na klupi Parnog Valjka je legenda ovog… »
Čakar objasnio zašto je vratio suspendovanog igrača Partizana: Više nisam mogao da ga gledam kako radi sam
Danas pre 14 sati
Novi trener fudbalera Partizana Damir Čakar izjavio je da je izuzetno ponosan što je postao šef stručnog štaba crno-belih i dodao da je na tu poziciju došao spreman i sa željom da svoje znanje i iskustvo prenese na igrače beogradskog kluba. „Izuzetna je… »
Čakar: Ja sam šef, Ćetković je prvi, a Grubješić drugi pomoćnik
Sputnik pre 15 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je da mu je izuzetna čast i ponos što je dobio mesto šefa struke i dodao da to nije obična stvar. "Izuzetna je čast i ponos što se nalazim ovde, biti trener Partizana nije obična stvar. Ovde sam od 1994… »
Čakar potvrdio: Loše vesti za Partizan pred meč sa OFK Beogradom
Večernje novosti pre 15 sati
Novi trener fudbalera Partizana, Damir Čakar, potvrdio je da neće biti Saše Zdjelara u timu protiv OFK Beograda. Taj meč je na programu u subotu od 18.30 časova. FOTO: Ata images „Hendikepirani smo, Zdjelar neće igrati zbog povrede, ali svi ostali su u… »
Ko je na kojoj poziciji u Partizanu? Damir Čakar sve objasnio
Kurir pre 16 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je da mu je izuzetna čast i ponos što je dobio mesto šefa struke i dodao da to nije obična stvar. "Očekuje nas težak protivnik, dobra ekipa, koja je sastvaljena od iskusnih igrača, faktički ima i konekciju sa… »
Prvo obraćanje Čakara kao trenera Partizana: Ne volim da me zovu legendom, ne živim na Marsu i ne bojim se nikog
Nova pre 16 sati
Damir Čakar, novi trener Partizana, održao je prvu konferenciju za medije po stupanju na novu funkciju u voljenom klubu. Partizan je posle poraza u večitom derbiju (3:0) prošle nedelje odlučio da smeni trenera Nenada Stojakovića, pa je na njegovo mesto… »
Čakar: Izuzetna je čast i ponos biti trener Partizana, verujem u sebe i igrače
RTS pre 16 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je da mu je izuzetna čast i ponos što je dobio mesto šefa struke i dodao da to nije obična stvar. Čakar je na klupi nasledio Nenada Stojakovića, koji je smenjen posle poraza u "večitom derbiju" i čak tri… »
Čakar pred duel sa OFK Beogradom: „Da skratimo priču, šef stručnog štaba sam ja!“
Hot sport pre 17 sati
Veliki izazov već na debiju! Partizan sutra od 18.30 igra duel Superlige Srbije protiv OFK Beograda. Na današnjoj konferenciji, medijima se obratio novi trener ‘crno-belih’, Damir Čakar: „Izuzetna je čast i ponos što se nalazim ovde, biti trener… »
"Imaju jako puno igrača Crvene zvezde": Ovako je Damir Čakar najavio debi na klupi Partizana
Mondo pre 17 sati
Fudbaleri Partizana su poraženi u prethodnom kolu Superlige od Crvene zvezde (3:0), a nakon tog rezultata uručen je otkaz treneru Nenadu Stojakoviću. Njega će na klupi tima iz Humske naslediti Damir Čakar, nekadšanji fudbaler Partizana koji je u… »
Novi trener Partizana Damir Čakar: "Izuzetna je čast i ponos što sam ovde"
Dnevnik pre 17 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je da mu je izuzetna čast i ponos što je dobio mesto šefa struke i dodao da to nije obična stvar. "Izuzetna je čast i ponos što se nalazim ovde, biti trener Partizana nije obična stvar. Ovde sam od 1994… »
Čakar: Izuzetna mi je čast i ponos što sam trener Partizana
Radio sto plus pre 17 sati
“Izuzetna je čast i ponos što se danas nalazim ovde. Biti trener Partizana nije obična stvar, znate i sami da sam ovde dugo vremena. Poznato mi je sve, i kao igrač, i sad kao i trener. Jako sam ponosan na ovaj dan, na svu moju porodicu, na moje… »
"Izuzetna mi je čast i ponos što sam ovde!" Damir Čakar preuzeo Partizan, pa poručio: "Spreman sam!"
Kurir pre 17 sati
Novi trener fudbalera Partizana Damir Čakar izjavio je da je izuzetno ponosan što je postao šef stručnog štaba crno-belih i dodao da je na tu poziciju došao spreman i sa željom da svoje znanje i iskustvo prenese na igrače beogradskog kluba. "Izuzetna je… »
"Hajde da skratimo priču": Ko vodi Partizan, legenda kluba ili Mijatov sestrić?
Mondo pre 16 sati
Damir Čakar imenovan je za vršioca dužnosti trenera FK Partizan posle otkaza koji je dobio Nenad Stojaković, međutim u prvi mah nije bilo potpuno jasno da li to znači i da će biti "šef". Ne bi bilo prvi put u srpskom fudbalu da se izabere trener sa PRO… »
Čakar se predstavio u Partizanu: "Da skratimo - ja sam šef"
B92 pre 17 sati
Novi šef stručnog štaba Damir Čakar održao je svoju prvu konferenciju za medije u Humskoj, kojom se predstavio javnosti u novoj ulozi. Čakar je nasledio Nenada Stojakovića, sa kojim je prekinuta saradnja nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde u 178… »
"Ja sam šef, a Ćetković pomoćnik"! Damir Čakar začepio usta celoj Srbiji
Večernje novosti pre 17 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je da mu je izuzetna čast i ponos što je dobio mesto šefa struke i dodao da to nije obična stvar. Foto: FK Partizan "Izuzetna je čast i ponos što se nalazim ovde, biti trener Partizana nije obična stvar. Ovde… »
Čakar direktan: "Nisam pao s Marsa, ne bojim se, a Zahida sam lično vratio"
Sportske.net pre 17 sati
Partizan ima i trećeg trenera ove sezone, ne računajući kratki mandat jednog vršioca dužnosti. Ovog puta to je Damir Čakar, koji je pojasnio da je šef stručnog štaba i da je on taj "koji seče kad treba", odnosno da Partizan neće imati dvojicu trenera… »
Čakar: Zahid vraćen u tim, nisam mogao da ga gledam sa strane
Sport klub pre 18 sati
Novi šef stručnog štaba Partizana protiv Romantičara će morati da sastavi tim bez jednog od najboljih pojedinaca. Na prvoj konferenciji za novinare u ulozi šefa stručnog štaba Damir Čakar je govorio i o povratku Gajasa Zahida u ekipu. „Zahida sam lično… »
Čakar: Da skratimo priču, ja sam šef, a Ćetković prvi pomoćnik
Sport klub pre 18 sati
Vrlo zanimljivu konferenciju za noivnare održao je novi šef stručnog štaba Partizana Damir Čakar. Partizan je doživeo poraz od Crvene zvezde u 178. večitom derbiju, dodatno se udaljio od borbe za titulu, a već u subotu ih čeka novi izazov, duel protiv… »
Novi trener Partizana nakon derbija upitan za očekivanja, pa pomenuo navijače: "Ono zaslužuje svaki respekt"
Telegraf pre 17 sati
Na konferenciji za medije pred utakmicu Partizan - OFK Beograd, koja je na programu u subotu od 18:30 javnosti se obratio novi šef stručnog štaba Damir Čakar, koji je promovisan u glavnog trenera nakon odlaska Nenada Stojakovića. - Da otklonimo sve… »
Vesti dana »
Mraz ujutro, "proleće" tokom dana: Vremenska prognoza za subotu, 28. februar
Večernje novosti pre 4 satijoš 5 povezanih
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 6 satijoš 2 povezane