Povezane vesti

Nakon što je čuo da mu preti zatvor, oglasio se Desingerica: Crno mu se piše zbog jagnjeta, evo šta on kaže

Nakon što je čuo da mu preti zatvor, oglasio se Desingerica: Crno mu se piše zbog jagnjeta, evo šta on kaže

Mondo pre 8 sati
Dragomir Despić Desingerica proteklog vikenda našao se u centru skandala. On je na nastupu u Vranju, dozvolio da kako on tvrdi, organizatori iznesu živo jagnje na binu. Nakon toga, stigle su tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju… »
Nakon vesti da mu preti zatvor, oglasio se Desingerica: Evo šta je poručio – „Ja sam završio posao...“

Nakon vesti da mu preti zatvor, oglasio se Desingerica: Evo šta je poručio – „Ja sam završio posao...“

Telegraf pre 9 sati
Dragomir Despić Desingerica proteklog vikenda našao se u centru skandala. Na njegovom nastupu u Vranju na bini se pojavilo živo jagnje koje je kako je Despić priznao doneo organizator. Nakon toga, stigle su tri krivične prijave u Osnovnom javnom… »
Tužilaštvo: Do tri godine zatvora zbog jagnjeta na bini u Vranju, Desingerica poručuje – „Ne zanima me“

Tužilaštvo: Do tri godine zatvora zbog jagnjeta na bini u Vranju, Desingerica poručuje – „Ne zanima me“

Rešetka pre 11 sati
Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da postoji sumnja da je tokom nastupa Dragomira Despića Desingerice 20. februara u jednom klubu u Vranju učinjeno krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, za koje je zaprećena kazna zatvora do tri… »
Oglasio se Desingerica nakon što je protiv njega pokrenut postupak: "Ne zanima me!"

Oglasio se Desingerica nakon što je protiv njega pokrenut postupak: "Ne zanima me!"

B92 pre 12 sati
Osnovno javno tužilaštvo u Vranju pokrenulo je postupak protiv repera Dragomira Despića Desingerice. Iz tužilaštva je potvrđeno da su obavešteni o slučaju, te da je u prostoru objekta na binu uneto živo jagnje i korišćeno kao "scenski rekvizit", čime su… »
Desingerici preti zatvor?! Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta: Postoji sumnja da...

Desingerici preti zatvor?! Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta: Postoji sumnja da...

Telegraf pre 12 sati
Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju navodno su podnete protiv izvođača Dragomira Despića Desingerice, zbog nedavnog nastupa u jednom klubu, u pomenutom gradu. Desingerica je 20. februara imao performans, dok je na sceni bilo živo… »
Oglasio se Desingerica nakon što je čuo da mu preti zatvor: Evo šta je imao da poruči

Oglasio se Desingerica nakon što je čuo da mu preti zatvor: Evo šta je imao da poruči

Kurir pre 13 sati
Dragomir Despić Desingerica proteklog vikenda našao se u centru skandala. On je na nastupu u Vranju, dozvolio da kako on tvrdi, organizatori iznesu živo jagnje na binu. Nakon toga, stigle su tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju… »
Desingerici preti zatvor od 2 godine: Situacija se ne smiruje nakon zlostavljanja životinje u Vranju

Desingerici preti zatvor od 2 godine: Situacija se ne smiruje nakon zlostavljanja životinje u Vranju

Mondo pre 13 sati
Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su protiv repera Dragomira Despića Desingerice, zbog nedavnog nastupa ujednom klubu u pomenutom mestu. Podsetimo, Desingerica je 20. februara imao performans i to sa živim jagnjetom na… »
Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta na nastupu Desingerice; Ovo su moguće kazne

Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta na nastupu Desingerice; Ovo su moguće kazne

B92 pre 13 sati
Nakon što su se društvenim mrežama proširili snimci izvođenja živog jagnjeta na binu tokom nastupa u Vranju 20. februara, oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu, potvrđujući da je pokrenut postupak povodom ovog događaja. Kako je saopštilo… »
Desingerici preti zatvor od 2 godine! Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta na njegovom nastupu: Postoji…

Desingerici preti zatvor od 2 godine! Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo povodom jagnjeta na njegovom nastupu: Postoji…

Kurir pre 14 sati
Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su protiv repera Dragomira Despića Desingerice, zbog nedavnog nastupa ujednom klubu u pomenutom mestu. Desingerica je 20. februara imao performans i to sa živim jagnjetom na sceni. Njemu… »

Vesti dana »