Povezane vesti
Bora Santana bio u zatvoru zbog ove poznate dame: Tek sad progovorio: Nisam mogao da spavam, stavili su me u sobu sa...
Kurir pre 20 sati
Bora Santana ovog popodneva prepričavao je svojim cimerima i robotu Toši kakvo iskustvo je imao sa zatvorom. On je proveo dva dana u zatvorskoj ćeliji, zbog kako on tvrdi, Mace Diskrecije - Tužio me neki fan od Mace i odvedu me u zatvor, sudija gleda, ne… »
Bora Santana bio u zatvoru: Tek sada otkrio detalje hapšenja: "Nisam mogao da spavam da me ne stave u sobu sa ubicom"
Blic pre 20 sati
Bora Santana je otvoreno govorio o tome da je proveo dva dana u zatvoru zbog prijave fana starlete Mace Diskrecije. Ispričao je da je bio u ćeliji sa opasnim kriminalcima i opisao strašne trenutke iza rešetaka. Rijaliti učesnik Bora Santana otvoreno je… »
Vesti dana »
Tramp: Iran pokušao da se meša u američke izbore 2020. i 2024. godine, a sad se suočava sa ratom sa SAD!
Telegraf pre 3 minutajoš 88 povezanih
"Park prijateljstva, ne investitora, ne damo Ušće": Studenti pozvali na protest zbog izgradnje akvarijuma
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Đurić pozvao građane Srbije u Iranu da slede instrukcije lokalnih vlasti i Ambasade Srbije
Beta pre 8 minutajoš 11 povezanih