Povezane vesti
Zakazana 14. sednica Skupštine Kragujevca: Pred odbornicima strategije, kadrovska rešenja i plan toplifikacije do 2035. godine…
iKragujevac 27.02.2026
Nakon održanih konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, predsednik Skupštine grada Kragujevca Ivica Momčilović zakazao je 14. redovnu sednicu lokalnog parlamenta za petak, 6. mart. Pred odbornicima će se naći niz važnih dokumenata i odluka. Među… »
Zakazana 14. redovna sednica Skupštine grada Kragujevca
RTK 27.02.2026
Nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, predsednik Skupštine grada Kragujevca Ivica Momčilović je za petak, 6. mart zakazao 14. redovnu sednicu lokalnog parlamenta. Na dnevnom redu će se naći predlog odluke o donošenju Strateških karata buke… »
Kragujevac: Zakazana 14. sednica Skupštine grada za 6. mart
Pressek 27.02.2026
Nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, Ivica Momčilović, predsednik Skupštine grada, zakazao je 14. redovnu sednicu Skupštine grada Kragujevca za petak, 6. marta. Na dnevnom redu predstojeće sednice naći će se, kako je najavljeno, više tačaka… »
Zakazana 14. redovna sednica SG: Evo o čemu će odbornici raspravljati
InfoKG 27.02.2026
Sednica Skupštine grada, 14. po redu, zakazana je za sledeći petak, 6. mart, saopšteno je nakon konsultacija predsednika lokalnog parlamenta, Ivice Momčilovića sa šefovima odborničkih grupa. Na dnevnom redu predstojeće sednice naći će se više značajnih… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 49 minutajoš 41 povezana
Obradović pričao o Realu i pomenuo Jaga: Fali nam iskustvo odigravanja velikih utakmica... Odluka o Brazilcu je u interesu kluba!
Kurir pre 54 minutajoš 32 povezane
Blokiran Ormuški moreuz: Tramp objavio da će eliminisati iranske brodove koji priđu, zvaničnici Irana kritikuju potez
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 113 povezane
Očekuju se gužve na svim putevima: Putevi Srbije upozoravaju vozače i savetuju kako izbeći zadržavanja
NIN pre 8 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 235 povezanih