Povezane vesti
Oglasila se pevačica za koju pričaju da je rasturila brak Gogi Gačić: Evo kad je upoznala Marka i šta kaže o njihovom odnosu…
Nova pre 7 sati
Vest o navodnoj aferi između Marka Gačića i njegove koleginice Nine Vlajković podigla je veliku prašinu, a sve je počelo nakon snimka iz rijalitija „Elita“, gde su zajedno nastupali za učesnike držeći se za ruke. Ona je sada progovorila o prirodi… »
"Nisam ja rasturačica brakova", pevačica za koju se priča da je bila ljubavnica Marka Gačića progovorila o snimku na kojem se…
Blic pre 8 sati
Afera između Marka Gačića i Nine Vlajković izazvala je veliku pažnju zbog jednog snimka iz rijalitija gde su se držali za ruke. Nina Vlajković tvrdi da između nje i Marka nije bilo ništa više od prijateljstva i poslovne saradnje oko pesme. Vest o… »
"Spojio nas je Saša Popović" Pevačica za koju se priča da je rasturila vezu Marka i Goge konačno razvezala jezik: Bolele su me…
Kurir pre 8 sati
Vest o navodnoj aferi između Marka Gačića i njegove koleginice Nine Vlajković izazvala je pravu buru,a sve je krenulo od jednog snimka u Eliti kada su došli među rijaliti igrače držeći se za ruke. Sada ona objašnjava u kakvom su bili odnosu. - Ja sam na… »
"Držali smo se za ruke jer su me bolele noge" Nina se ovako pravda zbog snimka s oženjenim Gačićem: Desilo se!
Telegraf pre 9 sati
Pevač Marko Gačić varao je suprugu Gogu Gačić dok su bili u braku, između ostalog i sa njihovom koleginicom. Jedna od osoba s kojom se navodi da ju je varao je i pevačica Nini Vlajković sa kojom je snimio duet koji je objavljen 5. aprila 2025. godine… »
Vesti dana »
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Tužilaštvo mora da reaguje o navodima da se BIA interesovala za VST
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Mitrović: Možda nas je omela želja da se dokažemo pred domaćom publikom, pokušaćemo da ih iznenadimo na njihovom terenu (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 3 povezane