Povezane vesti
Ministar prosvete posetio Savez slepih Srbije
Serbian News Media pre 9 sati
Saveza slepih Srbije je danas, uoči Nacionalnog dana knjige, počeo akciju „Pokucaj mi knjigom na vrata“. Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković, saopštio je njegov kabinet, razgovarao je tim povodom sa slepim i slabovidim učenicima Medicinske škole u… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
Euronews pre 10 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista… »
Ministar prosvete o inkluziji u Srbiji
Telegraf pre 10 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Možda ćemo prijateljski preuzeti Kubu" Otkriven Trampov pakleni plan za Kubu: Ostrvu preti nezapamćena katastrofa, a Amerika sprema konačan udarac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 2 satajoš 2 povezane