Povezane vesti
Ministar prosvete posetio Savez slepih Srbije
Serbian News Media 27.02.2026
Saveza slepih Srbije je danas, uoči Nacionalnog dana knjige, počeo akciju „Pokucaj mi knjigom na vrata“. Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković, saopštio je njegov kabinet, razgovarao je tim povodom sa slepim i slabovidim učenicima Medicinske škole u… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
Euronews 27.02.2026
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
RTV 27.02.2026
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista… »
Ministar prosvete o inkluziji u Srbiji
Telegraf 27.02.2026
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Vesti dana »
(Mape) Ovog dana se spremite za olujni "pik"! Skoro cela Srbija obojena u žuto, a to znači samo jedno, vreme je sa vremenski haos.
Blic pre 4 minutajoš 4 povezane
Kubanski predsednik upozorio SAD da ne napadaju ostrvo i ne pokušavaju da ga smene
Danas pre 10 satijoš 1 povezana