Povezane vesti

Ministar prosvete posetio Savez slepih Srbije

Ministar prosvete posetio Savez slepih Srbije

Serbian News Media pre 9 sati
Saveza slepih Srbije je danas, uoči Nacionalnog dana knjige, počeo akciju „Pokucaj mi knjigom na vrata“. Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković, saopštio je njegov kabinet, razgovarao je tim povodom sa slepim i slabovidim učenicima Medicinske škole u… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve

Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve

Euronews pre 10 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista… »
Ministar prosvete o inkluziji u Srbiji

Ministar prosvete o inkluziji u Srbiji

Telegraf pre 10 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »

Vesti dana »