Povezane vesti
Ministar prosvete posetio Savez slepih Srbije
Serbian News Media pre 21 dana
Saveza slepih Srbije je danas, uoči Nacionalnog dana knjige, počeo akciju „Pokucaj mi knjigom na vrata“. Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković, saopštio je njegov kabinet, razgovarao je tim povodom sa slepim i slabovidim učenicima Medicinske škole u… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
Euronews pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Stanković: Obrazovni sistem u Srbiji zasnovan na principu jednakih mogućnosti za sve
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista… »
Ministar prosvete o inkluziji u Srbiji
Telegraf pre 22 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković prisustvovao je danas, uoči obeležavanja Nacionalnog dana knjige, početku akcije Saveza slepih Srbije "Pokucaj mi knjigom na vrata" i poručio da su u našem društvu svi ljudi jednaki i da svi imaju ista prava… »
Vesti dana »
Ministar odbrane Izraela najavio jače napade na Iran u narednoj nedelji
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Nije vašar, nego miting SNS: Na desetine autobusa na Novom Beogradu uoči početka skupa, ispred Arene roštilj, zvučnici i dobri, stari beli šatori VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 25 povezanih
Nuklearna agencija UN poziva na uzdržanost nakon napada na nuklearni kompleks u Iranu
N1 Info pre 40 minutajoš 56 povezanih
Zamenjen sudija koji je u prošlosti bio veliki navijač Crvene zvezde: Partizan zahtevao njegovo izuzeće sa večitog derbija!
Hot sport pre 40 minutajoš 28 povezanih
Odluka do kraja marta: Srbija očekuje finalni dogovor o snabdevanju gasom iz Rusije
Dnevnik pre 2 satajoš 21 povezana