Povezane vesti
Šveđanka Neslund i Nemac Hronek pobednici prve trke Svetskog kupa u skikrosu
RTS pre 24 dana
Šveđanka Sandra Neslund (29) i Nemac Tim Hronek (30) pobednici su prve trke Svetskog kupa u skikrosu, održane danas na Kopaoniku. Ubedljiva vožnja švedske skijaške dive i haotično finale u muškoj konkurenciji, obeležili su trku, koju je pratilo sjajno… »
(VIDEO) Haos na Kopaoniku: Nemac pobedio, a nije došao do cilja
Sport klub pre 24 dana
Šveđanka Sandra Neslund (29) i Nemac Tim Hronek (30) pobednici su prve trke Svetskog kupa u skikrosu, održane danas na Kopaoniku. Ubedljiva vožnja švedske skijaške dive i haotično finale u muškoj konkurenciji, obeležili su takmičenje, koje je pratilo… »
Skandal i drama na Kopaoniku, izbegnuta tragedija VIDEO
Nova pre 24 dana
Takmičenje u okviru Svetskog kupa u ski krosu na Kopaoniku donelo je i jednu krajnje haotičnu situaciju o kojoj će se još dugo pričati. U pitanju je bila finalna trka u muškoj konkurenciji gde su se takmičili Tim Hronek i Florijan Vilmsman iz Nemačke i… »
Haos na Kopaoniku: Skijaš pao i pokupio još dvojicu na stazi, probili zaštitnu ogradu
Mondo pre 24 dana
U muškom finalu Svetskog kupa u ski krosu koji se održava na Kopaoniku došlo je do nezapamćenog haosa. Trojica od četvorice takmičara nisu završili trku, a pobednik je morao da bude proglašen tek nakon pregledavanja snimka. U finalnoj trci su učestvovali… »
Jezive scene na Kopaoniku! Umalo tragedija, takmičari izbegli smrt! (video)
Večernje novosti pre 24 dana
Publika pored staze nije mogla da veruje očima šta se dešavalo. Foto: Profimedia Svetski kupa u ski krosu održava se na Kopaoniku, gde je lako mogla da bude viđena i trka sa kobnim posledicama. O ovom takmičenju pričaće se u godinama pred nama, pošto je… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana