Povezane vesti

Borba za život i blizak susret sa smrću NBA legende: Probudio se krvav, drama koja ga je mogla koštati života!

Borba za život i blizak susret sa smrću NBA legende: Probudio se krvav, drama koja ga je mogla koštati života!

Hot sport pre 7 sati
Nadamo se potpunom oporavku legendarnog košarkaša! Čuveni NBA as Kris Boš otkrio je da je nedavno preživeo ozbiljan zdravstveni incident zbog kog je, kako kaže, srećan što je ostao živ. Nekadašnji košarkaš Toronta i Majamija ispričao je da se sve… »
Velikan izbegao smrt: Probudio sam se u krvi, sreća što sam živ

Velikan izbegao smrt: Probudio sam se u krvi, sreća što sam živ

Sport klub pre 7 sati
Nekadašnji NBA košarkaš Kris Boš odlučio je da sa javnošću podeli zastrašujuću situaciju koja mu se dogodila. Kako i sam kaže, preživeo je samo spletom okolnosti. Učesnik 11 Ol-star priredbi i dvostruki šampion bio je primoran da ode u preranu penziju… »
"Probudio sam se prekriven sopstvenom krvlju": Ispovest čuvenog sportiste, neki ga pamte po jednom Srbinu!

"Probudio sam se prekriven sopstvenom krvlju": Ispovest čuvenog sportiste, neki ga pamte po jednom Srbinu!

Telegraf pre 7 sati
Bivši NBA košarkaš - Kris Boš, koji se najviše proslavio partijama u Majami Hitu, dok je prethodno nastupao za Toronto Raptorse. Interesantno, neki ga znaju i sete ga se kada se spomene ime našeg bišeg košarkaša Darka Miličića, koji je na NBA draftu… »

Vesti dana »