Povezane vesti
Borba za život i blizak susret sa smrću NBA legende: Probudio se krvav, drama koja ga je mogla koštati života!
Hot sport pre 7 sati
Nadamo se potpunom oporavku legendarnog košarkaša! Čuveni NBA as Kris Boš otkrio je da je nedavno preživeo ozbiljan zdravstveni incident zbog kog je, kako kaže, srećan što je ostao živ. Nekadašnji košarkaš Toronta i Majamija ispričao je da se sve… »
Velikan izbegao smrt: Probudio sam se u krvi, sreća što sam živ
Sport klub pre 7 sati
Nekadašnji NBA košarkaš Kris Boš odlučio je da sa javnošću podeli zastrašujuću situaciju koja mu se dogodila. Kako i sam kaže, preživeo je samo spletom okolnosti. Učesnik 11 Ol-star priredbi i dvostruki šampion bio je primoran da ode u preranu penziju… »
"Probudio sam se prekriven sopstvenom krvlju": Ispovest čuvenog sportiste, neki ga pamte po jednom Srbinu!
Telegraf pre 7 sati
Bivši NBA košarkaš - Kris Boš, koji se najviše proslavio partijama u Majami Hitu, dok je prethodno nastupao za Toronto Raptorse. Interesantno, neki ga znaju i sete ga se kada se spomene ime našeg bišeg košarkaša Darka Miličića, koji je na NBA draftu… »
Vesti dana »
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne insistiramo na punopravnom članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana
(Video) "Ne želim da upotrebim silu, ali nekad moram" Tramp najavio rat Teheranu?! Još jedna evropska zemlja izdala hitnu naredbu za evakuaciju iz Irana
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Tužilaštvo mora da reaguje o navodima da se BIA interesovala za VST
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Mitrović: Možda nas je omela želja da se dokažemo pred domaćom publikom, pokušaćemo da ih iznenadimo na njihovom terenu (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 3 povezane