Povezane vesti

RADNIČKI SPREMAN ZA NOVI IZAZOV! Lemonis traži bolju igru protiv Javora, Spasić poziva navijače na „Čair“

RADNIČKI SPREMAN ZA NOVI IZAZOV! Lemonis traži bolju igru protiv Javora, Spasić poziva navijače na „Čair“

Glas juga pre 14 sati
Nišlije su u prethodnom kolu na domaćem terenu savladale IMT rezultatom 2:1 i žele da nastave pobednički niz, ali u stručnom štabu upozoravaju da prostora za opuštanje nema. „Očekuje nas podjednako teška utakmica kao protiv IMT-a. Veoma je teško pobediti… »
Perfekcionista Lemonis: "Zadovoljan sam defanzivom, ali u napadu..."

Perfekcionista Lemonis: "Zadovoljan sam defanzivom, ali u napadu..."

Sportske.net pre 17 sati
Fudbaleri Radničkog dočekaće u Nišu ekipu Javora u meču 25. runde Superlige Srbije. Susret na Čairu na programu je u nedelju od 13 časova, a svoja očekivanja pred ovaj susret izneli su trener Nišlija Takis Lemonis i fudbaler “Reala sa Nišave” Miloš… »
Lemonis pred Javor: Verujemo u naš tim

Gradski portal 018 pre 18 sati
Fudbalski klub Radnički ugostiće u 25. kolu Superlige Srbije ekipu Javora. Ispred ekipe Takisa Lemonisa je veoma važan meč, ali su na „Čairu“ spremni za ono što sledi. Ekipa Radničkog je u prethodnom kolu, takođe kod kuće, savladala IMT (2:1) i želi da… »

Niške vesti pre 19 sati
„Očekuje nas podjednako teška utakmica kao protiv IMT-a. Veoma je teško pobediti bilo koji tim u Superligi. Moramo biti mnogo bolji nego u prethodnom meču. Kao što sam vam ranije rekao, nisam bio zadovoljan našom ofanzivnom igrom. Imali smo dobrih stvari… »

Vesti dana »