Povezane vesti
Goga Sekulić u žalosti za rođendan: Pevačica se oglasila, evo šta je poručila
Kurir pre 1 dan
Pevačica Goga Sekulić danas proslavlja 49. godina. Ovo je za nju najteži rođendan do sada jer ga je dočekala bez majke Nade koja je preminula sredinom februara. Goga je za majku bila jako vezana i bol zbog njene smrti je i dalje sveža, te je burno… »
"Odakle vam ideja da me zovete?" Goga danas slavi 49. rođendan, ali ne prima čestitke - ovo je razlog
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Goga Sekulić danas proslavlja 49. godina. Ovo je posebno težak dan za pevačicu budući da je današnji dan dočekala bez majke koju je nedavno izgubila. Ona je bila izuzetno vezana za nju zbog čega joj je još teže. Bol je i dalje sveža a pevačica… »
"Odakle vam ideja da me zovete?" Pevačica danas proslavlja 49. rođendan, a čestitke ne prima: Evo šta je razlog
Blic pre 1 dan
Pevačica Goga Sekulić danas proslavlja 49. godina. Ovo je za nju najteži rođendan do sada jer ga je dočekala bez majke Nade koja je preminula sredinom februara. Goga je za majku bila jako vezana i bol zbog njene smrti je i dalje sveža, te je burno… »
Goga Sekulić puni 49 godina, a nedavno joj umrla majka: "Odakle vam ideja da me zovete za rođendan?"
Mondo pre 1 dan
Pevačica Goga Sekulić danas puni 49 godina, i ovo je ujedno njen prvi rođendan bez majke Nade, koja je preminula sredinom februara. Goga veoma teško podnosi gubitak majke i u velikoj tuzi se ne oglašava na društvenim mrežama. Zbog toga na današnji… »
Vesti dana »
Ajatolah je mrtav? Izraelci tvrde da je pronađeno telo vrhovnog vođe Irana, oglasio se i Netanjahu
Mondo pre 33 minutajoš 36 povezanih
Izrael i SAD napali Iran, Teheran uzvratio udarima na američke baze u regionu
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Najtužnija vest iz Irana: Zlotvorima ništa nije sveto - poginulo preko 150 učenica u školi na jugu Irana!
Pravda pre 14 minutajoš 112 povezane
Završen protest u Parku Ušće u Novom Beogradu, policija privela jednu osobu
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane