Povezane vesti

Tramp o Klintonovom svedočenju: Volim ga, ne sviđa mi se način na koji su ga ispitivali

Tramp o Klintonovom svedočenju: Volim ga, ne sviđa mi se način na koji su ga ispitivali

Politika pre 20 dana
Ne znam ništa o Epstinovim dosijeima, znate, potpuno sam oslobođen optužbi, kaže predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da mu se ne sviđa način na koji je Nadzorni odbor Predstavničkog doma ispitivao bivšeg predsednika… »

Euronews pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da mu se ne sviđa način na koji je Nadzorni odbor Predstavničkog doma ispitivao bivšeg predsednika Bila Klintona o njegovim vezama sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom. "Ne volim što su… »
Demokrate u Senatu traže više informacija od ministra trgovine o vezama sa Epstinom

Demokrate u Senatu traže više informacija od ministra trgovine o vezama sa Epstinom

Politika pre 20 dana
Traže kompletne podatke, detaljne satnice, bilo kakve dokaze koji bi potvrdili ranije tvrdnje. VAŠINGTON- Demokrate u američkom Senatu zahtevaju više informacija od ministra trgovine Hauarda Lutnika o njegovim vezama sa osuđenim seksualnim prestupnikom… »
Oglasio se Tramp: Ministar trgovine će svedočiti pred Kongresom o vezama sa Epstinom

Oglasio se Tramp: Ministar trgovine će svedočiti pred Kongresom o vezama sa Epstinom

Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da će ministar trgovine Hauard Lutnik svedočiti pred Kongresom o svom odnosu sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom. Foto: Tanjug/(AP Photo/Alex Brandon) - Hauard će otići i reći šta god ima da… »
Sve više „slučajnih“ poznanika s “najvećim ucenjivačem u istoriji”. Demokrate u Senatu traže više informacija od ministra…

Sve više „slučajnih“ poznanika s “najvećim ucenjivačem u istoriji”. Demokrate u Senatu traže više informacija od ministra…

Dnevnik pre 20 dana
VAŠINGTON: Demokrate u američkom Senatu zahtevaju više informacija od ministra trgovine Hauarda Lutnika o njegovim vezama sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, prenosi danas portal Aksios. Lutnik, jedan od najviših zvaničnika u… »

Vesti dana »