Povezane vesti
Mirjana iz Beograda nestala pre 3 dana: Gubi joj se trag nakon posete prijateljici, nosila crnu garderobu
Telegraf pre 2 dana
Mirjana Milivojević (45) sa Vidikovca nestala je pre tri dana. Kako Telegraf.rs saznaje iz izvora bliskih porodici, žena još uvek nije pronađena, a istraga je u toku, što nam je potvrđeno i iz MUP Srbije. Postoji zvanična prijava, a rad na slučaju je u… »
(Foto) Žena nestala pre tri dana! Mirjana poslednji put viđena 25. februara u Beogradu, u crnoj garderobi! Policija moli…
Dnevnik pre 1 dan
Mirjana Milivojević nestala je 25. februara 2026. godine u Beogradu. Prema informacijama koje su dostupne, izašla je iz stana nešto pre 9 časova ujutru. Nakon toga posetila je prijateljicu na Labudovom brdu na nekoliko minuta, kao što je i najavila… »
Misterija nestanka žene na Vidikovcu: Probudila se rasejana i otišla sa samo jednim predmetom - više je niko nije video
Mondo pre 1 dan
Maja, sestra nestale žene sa Vidikovca, je istakla da je vrlo zabrinuta za Mirjanu jer je prošlo više od 48 sati od njenog nestanka. - Vrlo sam zabrinuta. Želim samo da se moja sestra vrati kući živa i zdrava. Na stalnoj sam vezi sa policijom, oni su… »
Misterija nestanka žene na Vidikovcu: Mirjana ostavila dokumente i telefon u stanu, sa sobom ponela samo ovaj predmet: Jedna…
Blic pre 1 dan
Veče pre nestanka Mirjana je bila vesela i u dobrom raspoloženju Kod drugarice na Banovom brdu se zadržala svega nekoliko minuta, nije ponela telefone ni dokumenta Mirjana Milivojević (45) nestala je u Beogradu u sredu oko 9 ujutro, kada je napustila… »
Vesti dana »
Uhapšeno više poljoprivrednika na blokadi prilaza graničnom prelazu Badovinci
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 15 povezanih
Dva skupa u Parizu: Za slobodan Iran bez ajatolaha i protiv američko-izraelskih napada na Iran
Beta pre 1 satjoš 96 povezanih
MUP: Uhapšeno pet osoba tokom blokade prelaza Badovinci – terete se za napad na službeno lice
Šabačke novosti pre 1 satjoš 26 povezanih