Povezane vesti

Udala se sa 16 godina, izgubila braću u ratu, a sina pogodio metak! Pevačica preživela pakao: "Teško mi je..."

Udala se sa 16 godina, izgubila braću u ratu, a sina pogodio metak! Pevačica preživela pakao: "Teško mi je..."

Telegraf pre 14 sati
Legendarna pevačica narodne muzike Šemsa Suljaković decenijama je prisutna na estradi i publika je pamti po brojnim hitovima, ali i po burnom privatnom životu. Od rane udaje i razvoda, preko ratnih gubitaka, do borbe za sina - njen životni put obeležili… »
Legendarna pevačica se udala sa 16 godina, njenog sina pogodio metak: Preživela pravi pakao: "Prošao mu je kroz glavni…

Legendarna pevačica se udala sa 16 godina, njenog sina pogodio metak: Preživela pravi pakao: "Prošao mu je kroz glavni…

Blic pre 17 sati
Danas je posvećena porodici i uživa sa unucima, dok se muzičkom karijerom bavi povremeno. Priče o tome da je sina davala na čuvanje nikada nije želela javno komentarisati. Šemsa Suljaković, legendarna pevačica narodne muzike, već decenijama intrigira… »
Pevačica se udala sa 16 godina, ubrzo se razvela, u ratu izgubila dva brata: Šemsa preživela pravi pakao: Sin mi je isto bio…

Pevačica se udala sa 16 godina, ubrzo se razvela, u ratu izgubila dva brata: Šemsa preživela pravi pakao: Sin mi je isto bio…

Kurir pre 18 sati
Šemsa Suljaković uplovila je u muzičke vode početkom sedamdesetih, a mnogima je od tada, pa do danas, uvek bio interesantan njen privatan život. Udala se sa samo 16 godina, i to za godinu dana mlađeg mladića, koji je tada završavao osnovnu školu. Nakon… »

Vesti dana »