Povezane vesti
Deda našeg čuvenog pevača preživeo potop Titanika! Katastrofa ga sprečila da se ukrca na nesrećni brod
Telegraf 28.02.2026
Dejan Cukić je u životnoj ispovesti govorio o svom dedi koji je pukom srećom izbegao da se ukrca na čuveni brod Titanik. - Moj deda Risto je bio iz Ljubinja, on je bio među prvim ekonomskim migrantima s početka veka, 1904. Kao klinac sa 19 godina otišao… »
"Da moj deda nije zakasnio na Titanik, ja danas ne bih postojao"! Pevač otkrio da je njegov deka bio pukom srećom izbegao…
Kurir 28.02.2026
Dejan Cukić u životnoj ispovesti, govorio je o mnogim stvarima iz svog života, a prisetio se i dede koji je pukom srećom izbegao da se ukrca na brod Titanik, koji je potonuo. - Moj deda Risto je bio iz Ljubinja, on je bio među prvim ekonomskim migrantima… »
Vesti dana »
VIDEO Haos u Vašingtonu: Pucnji, Tramp evakuisan, a gosti grabe flaše sa stolova i jedu
Nova pre 4 minutajoš 28 povezanih
Pojavio se novi snimak Jokićeve tuče: Žena bežala od njih, pogledajte iz najboljeg ugla
Mondo pre 49 minutajoš 69 povezanih
Lep i sunčan dan pred nama, bez padavina: Evo od kada se očekuje svežije vreme
Telegraf pre 29 minutajoš 12 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 2 satajoš 10 povezanih