Povezane vesti
Doktorka: Dačić stabilno, dok je na respiratoru prognoze su nezahvalne
Glas Zaječara 28.02.2026
Doktorka Vesna Ćeriman Krstić, iz Klinike za pulmologiju, u kojoj je smešten ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekla je danas da je on "za sada stabilno, ali sve dok je na respiratoru nezahvalno je davati bilo kakve prognoze". "Tek kada pacijenta… »
Vučić: Zabrinut sam za Dačića, ali verujem da će mu biti bolje
Euronews 28.02.2026
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i verujem da… »
RTV 28.02.2026
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i… »
"On je sve vreme intubiran i bez svesti", Vučić o zdravstvenom stanju Ivice Dačića: "Tu sad dolaze komplikacije"
Blic 28.02.2026
Vučić je naveo da postoje komplikacije zbog pridruženih bolesti Poručio je da se nada oporavku Dačića i pohvalio trud lekara Zabrinut sam i verujem da će biti bolje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o zdravstvenom stanji ministra… »
RTS 28.02.2026
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i verujem da će biti… »
Dačić i dalje na respiratoru
Vesti online 28.02.2026
Doktorka Vesna Ćeriman Krstić, iz Klinike za pulmologiju, u kojoj je smešten ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekla je danas da je on “za sada stabilno, ali sve dok je na respiratoru nezahvalno je davati bilo kakve prognoze”. – Tek kada… »
"On je sve vreme intubiran i bez svesti": Predsednik Aleksandar Vučić o zdravstvenom stanju Ivice Dačića
Mondo 28.02.2026
Zabrinut sam i verujem da će biti bolje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o zdravstvenom stanju ministra unutrašnjih poslova i lidera SPS Ivice Dačića. Kako je dodao, "stvari su bolje, ali tu dolaze komplikacije zbog raznih… »
Vesti dana »
Selaković izneo odbranu, pokušao da diskredituje tužilaštvo i svedoke
N1 Info pre 24 minutajoš 58 povezanih
Mornarica SAD potvrdila da je "triton" pao u Persijskom zalivu; Iran više od 1.100 sati bez interneta
RTS pre 14 minutajoš 24 povezane
Počeo plej-in u NBA ligi: Dva fenomenalna meča, kraj za Jovića, Avdija junak
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Uznemirujuće! Fudbaler Barselone dobio kopačku u lice - krv lila na sve strane! Horor koji je zaprepastio čitavu Evropu
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih