Povezane vesti
Doktorka: Dačić stabilno, dok je na respiratoru prognoze su nezahvalne
Glas Zaječara pre 4 sati
Doktorka Vesna Ćeriman Krstić, iz Klinike za pulmologiju, u kojoj je smešten ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekla je danas da je on "za sada stabilno, ali sve dok je na respiratoru nezahvalno je davati bilo kakve prognoze". "Tek kada pacijenta… »
Vučić: Zabrinut sam za Dačića, ali verujem da će mu biti bolje
Euronews pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i verujem da… »
RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i… »
"On je sve vreme intubiran i bez svesti", Vučić o zdravstvenom stanju Ivice Dačića: "Tu sad dolaze komplikacije"
Blic pre 10 sati
Vučić je naveo da postoje komplikacije zbog pridruženih bolesti Poručio je da se nada oporavku Dačića i pohvalio trud lekara Zabrinut sam i verujem da će biti bolje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o zdravstvenom stanji ministra… »
RTS pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ali da veruje da će mu biti bolje, pošto je manja potreba za aparatima na koje je i dalje priključen. "Zabrinut sam i verujem da će biti… »
Dačić i dalje na respiratoru
Vesti online pre 9 sati
Doktorka Vesna Ćeriman Krstić, iz Klinike za pulmologiju, u kojoj je smešten ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekla je danas da je on “za sada stabilno, ali sve dok je na respiratoru nezahvalno je davati bilo kakve prognoze”. – Tek kada… »
"On je sve vreme intubiran i bez svesti": Predsednik Aleksandar Vučić o zdravstvenom stanju Ivice Dačića
Mondo pre 10 sati
Zabrinut sam i verujem da će biti bolje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o zdravstvenom stanju ministra unutrašnjih poslova i lidera SPS Ivice Dačića. Kako je dodao, "stvari su bolje, ali tu dolaze komplikacije zbog raznih… »
Vesti dana »
Prve reči Trampa nakon ubistva vrhovnog vođe Irana: "Mnogi njihovi rukovodioci su nestali"
Mondo pre 8 minutajoš 36 povezanih
Izrael i SAD napali Iran, Teheran uzvratio udarima na američke baze u regionu
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Prazno nebo nad Bliskim istokom: Vazdušni prostor iznad Irana pust, nema komercijalnih letova (foto)
Kurir pre 38 minutajoš 112 povezane
(Foto) Građani koji se protive izgradnji akvarijuma protestovali kod Parka Ušće, uz prisustvo jakih policijskih snaga
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Vučić i Rama: Zalažemo se za prijem u jedinstveno tržište i Šengen zonu bez prava veta u EU
Radio 021 pre 3 satajoš 28 povezanih